search

Mario Badescu
Silver Powder

Mario Badescu Silver Powder
129 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
Detta oljeabsorberande puder hjälper till att rensa upp tilltäppta porer och är perfekt för dig som lider av svåra och envisa pormaskar. Det absorberar överskottsolja och förhindrar pormaskar samtidigt som din hy får ett hälsosammare utseende. Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

Mario Badescu Silver Powder

Detta oljeabsorberande puder hjälper till att rensa upp tilltäppta porer och är perfekt för dig som lider av svåra och envisa pormaskar. Det absorberar överskottsolja och förhindrar pormaskar samtidigt som din hy får ett hälsosammare utseende.

  • För alla hudtyper.

Innehåll: 29 ml

Användning

Använd 1-2 gånger per vecka. Doppa en fuktad bomullspad/tuss i detta puder och pressa mot näsa, haka eller andra områden där porer har lätt att täppas till. Låt pudret verka i 10 minuter och ta sedan bort med toner.
Calcium Carbonate, Kaolin, Zinc Oxide
VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Mario Badescu Silver Powder

Medelbetyg (3.5): 3,5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Hjälper verkligen
2011-08-08 av: Sara
Den här har verkligen minskat mina pormaskar. Man måste visserligen sköta sin hy noga i övrigt och jag har använt den här två ggr i veckan tillsammans med Strawberry Face Scrub och en pormask klämma.

Den går inte att tvätta bort med en toner. först var jag tvungen att dra bort det mesta med ett torrt papper och sen använda ansiktsrengöring. Den sitter ganska hårt med andra ord. Men efter 10 min med den har det vita i pormaskarna kommit upp på ytan. Då är det enkelt att ta bort dem med en pormask klämma, tejp för pormaskar eller om man skrubbar huden. Jag tror altså inte att den funkar lika bra om man bara använder den utan något annat. Det är risk att man råkar ta för mycket men om man försöker undvika det så är den ganska dryg.

Jag är jätte nöjd med den här produkten för den har verkligen hjälpt.
Rekommenderas till: Den som vill bli av med pormaskar
3 av 3 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Resultat direkt
2019-02-20 av: Emilia M
Jag såg en klar förbättring efter första användningen och den var mycket lätt att ta bort. Väldigt bra.
Rekommenderas till: Alla
5/5Mycket effektiv
2017-07-02 av: Nina Susanne
Denna produkt använder jag cirka 2 gånger/vecka för att minska ner pormaskar, och den är mycket effektiv. Märker dock inte att den minskar porstorleken.
5/5Perfekt för förstorade porer
2017-01-25 av: Gabriella
Har använt produkten 3-4 ggr nu (2 ggr/vecka) och ser fantastiska resultat. Porerna är betydligt mindre på så få användningar, och hyn känns ren och fräsch! Totalt förälskad!
Kom ihåg att pulvret <inte> ska användas som ansiktsmask, utan punktbehandla på de områden där dina porer är förstorade.
Rekommenderas till: Dig med förstorade porer
5/5Mindre porer!
2016-06-10 av: Emilie
Följde anvisningarna och till min stora förvåning så fungerar produkten som lovat!
Efter 10 min är porerna öppna och det är lätt att rengöra bort pormaskarna.

Efteråt så är porerna betydligt mindre! Ska bli spännande att se hur det blir efter långsiktigt användande.
Rekommenderas till: Alla som inte gillar promaskar
5/5Vilken skillnad
2015-12-17 av: Amanda
Köpte silver powder för bara några veckor sedan och den har redan blivit en favorit. Jag såg skillnad efter bara några gånger då mina porer minskat. Älskar verkligen Marios produkter!
Rekommenderas till: Personer med igentäppta porer
4/5Vill egentligen sätta 3,5
2018-02-25 av: Sara A
Tycker den är lite a och o. Enkel att använda men inte så stor förändring.
4/5JA!!!
2017-04-22 av: Karolin L (ålder: 25-34)
En produkt som gör precis vad den hävdar att den ska göra. Jag har blandhy och stora porer över näsa och panna och problem med pormaskar främst vid näsan. När jag använder denna så blir porerna märkbart mindre och pormaskarna försvinner. Jag tror denna produkt skulle vara perfekt för någon med riktigt oljig hy. Jag får kombinera den med en fuktgivande mask efteråt då jag upplever att den torkar ut min hy lite väl mycket men det är helt klart värt det extra steget.
Rekommenderas till: Personer med stora porer, pormaskar och/eller oljig hy
3/5Lite svåranvänd
2018-09-18 av: Greta (ålder: 25-34)
Jag har verkligen velat gilla den här idén, men är inte lika glad i den här produkten som de andra från samma märke. Tror att det har med hudtyp att göra. Fungerar inte så bra på en redan väldigt torr hy som blir mer flagnig av den här behandlingen.
Rekommenderas till: Möjligen fet hy
3/5Finns bättre masker utan stöket
2017-11-08 av: Cassandra B
Funkar ok men den är ganska jobbig att applicera och det blir lätt puder lite här och där när man är klar. Finns andra masker jag hellre använder.
2/5Tyvärr
2018-07-25 av: Moa S (ålder: 25-34)
Denna funkade inte på mig, tyckte den torkade ut porerna istället, upplevde inte att det blev skillnad på porstorleken eller att den hjälpte på något sätt att lösa upp porerna/tömma. Använt den nu ett antal ggr men det blir ingen skillnad. Försökt flera olika sätt och i kombination med ånga för att öppna porerna först och även efteråt, även i samband med pormaskklämma. Upplevde ingen skillnad.
Rekommenderas till: Till alla som är nyfikna att prova
2/5Ingen stor skillnad
2018-01-28 av: Sara A
Har läst lite olika recensioner om denna, köpte den och testade. Tyckte först att den smulade oerhört mycket och sedan väldigt kladdig att tvätta bort? Märkte ingen skillnad.
2/5Nää tyvärr..
2017-07-06 av: Julia A (ålder: 25-34)
Den enda effekten jag fick av denna produkt var något torrare hud på de områden där jag applicerat den. Varken mindre pormaskar eller mindre synliga porer. Minst sagt osmidig att använda dessutom - svår att få att fastna på huden (trots rejält fuktad bomullsrondell) och så fort pulvret torkar på din hud smular det överallt. En dryg produkt dock, det ger jag den. Skulle ändå rekommendera att köpa en bra lermask eller liknande istället. Detta känns bara som en gimmick.
Rekommenderas till: Vet inte om jag skulle rekommendera den till någon
1/5Rekommenderar inte
2018-11-22 av: Lina L (ålder: 15-24)
Har inte märkt någon skillnad alls av den här produkten, även nu när jag använt den regelbundet. Besviken, Mario Badescu är annars ett av mina favorit hudvårdsmärken
Rekommenderas till: Ingen
1/5Har blivit stående på badrumshyllan
2018-01-07 av: Nads (ålder: 35-44)
Jag älskar mario badescus produkter, men denna? Jag vet inte men det har bara blivit att den nu står orörd på badrumshyllan. Har använt den ett fåtal gånger bara och jag vet inte om jag använt den fel alla de gångerna, men jag upplevde väl ingen större skillnad efter användandet. Dessutom smular den överallt när det väl börjat torka så man blir rätt begränsad under tiden man har det på sig. Får se om burken någonsin kommer bli förbrukad.
Rekommenderas till: Förmodligen ingen i dagsläget i alla fall