search

Mason Pearson
Popular Bristle & Nylon, Dark Ruby

Mason Pearson Popular Bristle & Nylon, Dark Ruby
1 495 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
En stor, riktigt mjuk och smidig utredningsborste! Denna hårborste rengör håret, stimulerar hårbotten och ökar blodflödet till rötterna för att sprida hårbottens naturliga, vårdande olja till hårets längder och ge styrka, smidighet och en hälsosam ly… Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

Mason Pearson Popular Bristle & Nylon, Dark Ruby

En stor, riktigt mjuk och smidig utredningsborste! Denna hårborste rengör håret, stimulerar hårbotten och ökar blodflödet till rötterna för att sprida hårbottens naturliga, vårdande olja till hårets längder och ge styrka, smidighet och en hälsosam lyster. Denna hårborste har ett handtag av cellulosa-plast som är hand-polerat för att vara så bekväm som möjligt.

  • Passar alla hårtyper.
  • Rengöringsborste ingår.
  • Mjuk borst & nylon-borst i två olika längder & tjocklekar
  • Har en längd på ungefär 23 cm.
VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Mason Pearson Popular Bristle & Nylon, Dark Ruby

Medelbetyg (5.0): 5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Toppenborste som är lätt att rengöra
2017-10-16 av: Anna Carolina Emelie S (ålder: 35-44)
Jag har skandinaviskt, ganska tunt hår och denna borste river till på ett skönt sätt i hårbotten. Mitt hår känns mjukt och fluffigt när det är nyborstat med denna klassiker. Jag har haft liknande borstar, imitationer från bl a H&M och de har varit mycket svåra att göra rent från gammalt hår och de har dessutom lätt blivit kantstötta, vilket inte är så kul när detta är ett verktyg man kanske har liggandes framme. Med denna borste får man en praktisk rengöringsborste som hjälper till att ta bort smuts, och borsten ser som ny ut efter det. Jag har köpt denna som en investering för mitt hår, visst var den dyr, men förhoppningsvis kan jag ha den i många herrans år.
Rekommenderas till: De som vill göra hållbara köp och gillar kvalitet
5/5Superborste!
2017-07-18 av: Katja
Bästa borsten jag haft. Har långt och tjockt hår, och denna borstar igenom hela håret och ger volym.
Rekommenderas till: långt, tjockt hår
5/5Mjukt hår!
2013-08-21 av: Martina J (ålder: 25-34)
Jag fick hem min borste i veckan. Den gör mitt hår mjuk och härligt. Jag har normaltjockt vågigt till lockigt hår. Med några borst blir mitt hår mer glansigt och mjukt! Har haft en borste från Kicks med svinborst sedan innan, men den borstar inte igenom hela håret. Det gör däremot den här!
Rekommenderas till: Långt hår som inte är alltför krulligt.
4/5Mycket bra hårborste som ger mig det perfekta Hollywoodsvallet
2013-08-12 av: Yasmin T (ålder: 25-34)
Jag har haft min borste i snart ett år, och jag älskar den! Den är perfekt för mitt hår! Jag har vågigt medeltjockt, något torrt, långt hår. Blandningen av nylon och borst gör att mitt hår ser sådär Hollywoodlockigt ut, istället för mina tidigare halvlockiga hårbuntar som bara hängde ner. Håret får en fin volym och ser sammanhängande ut, blir glansigare och mjukare av denna borste. Från att ha tidigare använt schampo och balsam för mycket torrt hår kan jag nu använda de för normalt hår istället. Dessutom har jag märkt en skillnad i hur snabbt mitt hår slits ut. Förut var i princip alla min hårstrån kluvna 3 mån efter senaste frisörbesök. Nu har jag haft fräscht hår i upp till 6 mån innan det behövt toppas igen. Det enda negativa jag har att säga om denna borste (och som drar ner betyget lite) är att jag tycker den är dyr. Det kanske finns billigare kopior som är lika bra...vad vet jag? Men å andra sidan är denna av mycket bra kvalitet och visat sig vara mycket hållbar. Den är dessutom lätt att rengöra med den medföljande rengöringsborsten, ljummet vatten och lite såpa, vilket gör att den aldrig blir sunkig. Som det verkar i nuläget blir denna en engångsinvestering; jag behöver nog aldrig mer köpa en ny hårborste.
Rekommenderas till: er som har medeltjockt, lång och vågigt hår.