search

Matrix
Biolage R.A.W Nourish Shampoo

Matrix Biolage R.A.W Nourish Shampoo
Tipsa en vän
Nourish Shampoo passar dig som har normalt hår, och hår som ibland kan kännas torrt och glanslöst. Schampot rengör skonsamt och återställer hårets fuktbalans. Innehåller quinoaskal och honung för att ge ett mjukt och vackert hår med mer liv, rörelse … Läs mer här

Matrix Biolage R.A.W Nourish Shampoo

Nourish Shampoo passar dig som har normalt hår, och hår som ibland kan kännas torrt och glanslöst. Schampot rengör skonsamt och återställer hårets fuktbalans. Innehåller quinoaskal och honung för att ge ett mjukt och vackert hår med mer liv, rörelse och fin lyster. Quinoaskalet som skyddar fröet har dokumenterade egenskaper att förebygga uttorkning och vårdar håret tack vare dess koncentration av Vitamin A, B2 och E. Honung bidrar med mjukgörande egenskaper. Håret blir livfullt, mjukt och glansfullt med en härlig känsla och flexibilitet.

  • För normalt till torrt hår
  • Fuktgivande
  • Mjukgörande
  • Quinoa & honung
  • Naturligt ursprung: 71 %
  • Biologisk nedbrytbar: 99 %
  • Fritt från sulfater, silikoner & artificiella färgämnen
  • Flaskan är framställd av 100 % återvunnen plast
  • Ingår i Biolage R.A.W

Innehåll: 325 ml

Användning

Applicera i vått hår med en masserande rörelse. Följ upp med Nourish Conditioner. Använd gärna också Rehydrate Clay Mask för optimalt resultat.

Om Nourish-serien

Torrt hår har lätt att bli svårhanterligt och kan ibland få en ovårdad look. Håret kan vara mer eller mindre torrt beroende på säsong, det påverkas också av kemiska/mekaniska behandlingar. Torrt hår kan även vara genetiskt betingat. Biolage Nourish är en uppfriskande serie för normalt till torrt och glanslöst hår som behöver extra fukt och vård för ett fräschare, följsammare och friskare svall.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
ANDRA KÖPTE ÄVEN
DELA MED DIG AV DINA FAVORITER
Ladda upp din bild och inspirera #elevenbeauty
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller