Matrix
Biolage R.A.W

Utgått Fri frakt från 199 kr
Variant : Recover Shampoo 325 ml
Passar ihop med
Matrix
300 ml
Beskrivning

Recover Shampoo är schampot för dig med känsligt och skadat hår. Det är otroligt vårdande, ger ett lyxigt lödder och rengör på djupet utan att verka uttorkande. Till Recover Shampoo har man valt gojibär och yucca som aktiva huvudingredienser. Gojibär är rika på mineraler och vitaminer så som A- och C. I schampot bidrar de med en vårdande, skyddande effekt och hjälper håret att behålla fukt.

Yucca är en ökenväxt som finns i 40 olika arter, och som går att hitta i Mexiko och sydvästra USA. Växten är känd för att ha inflammationsförebyggande egenskaper och agerar skyddande antioxidant. I Recover Schampoo bidrar yucca även med att skapa ett härligt lödder och verka djuprengörande. Upplev ett hälsosammare hår med förnyad glans ock styrka!

  • För skadat/känsligt hår

  • Gojibär & yucca

  • Naturligt ursprung: 71 %

  • Biologisk nedbrytbar: 99 %

  • Fritt från sulfater, silikoner & artificiella färgämnen

  • Flaskan är framställd av 100 % återvunnen plast

  • Ingår i Biolage R.A.W

Innehåll: 325 ml

Användning

Applicera i vått hår med en masserande rörelse. Följ upp med Recover Conditioner. Använd gärna också Rehab Clay Mask för optimalt resultat.

Om Recover-serien

Biolage R.A.W. Recover passar dig som har skadat, överbehandlat och känsligt hår i behov av ny styrka och glans. Produkterna hjälper håret att återställa sig och kännas fräschare, spänstigare och fylligare.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Artikelnummer: 39824
Ingredienser

Glycerin,Potassium Sorbate,Linalool,Sodium Cocoyl Isethionate,Decyl Glucoside,Coumarin,Hydroxycitronellal,Sodium Benzoate,Cocamidopropyl Betaine,Benzyl Alcohol,Sodium Chloride,Sorbic Acid,Sodium Hydroxide,Cocamide MIPA,Lactic Acid,Salicylic Acid,Lycium Barbarum Fruit Extract,Aqua/Water/Eau,Parfum/Fragrance,Brassicamidopropyl Dimethylamine,Yucca Glauca Root Extract,Hydrogenated Coconut Acid,Sodium Isethionate,Citric Acid.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.