search

Matrix
Biolage R.A.W Rehydrate Clay Mask

Matrix Biolage R.A.W Rehydrate Clay Mask
289 kr
(Värde 380 kr)
Tipsa en vän
Min önskelista
Re-Hydrate Mask passar normalt till torrt, glanslöst hår i behov av en rejäl fuktboost. Till denna mask har man valt att använda sig av egenskaperna hos sheasmör och marockansk lavalera för att uppnå bästa resultat. Sheasmör är en av naturens mest ef… Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

Matrix Biolage R.A.W Rehydrate Clay Mask

Re-Hydrate Mask passar normalt till torrt, glanslöst hår i behov av en rejäl fuktboost. Till denna mask har man valt att använda sig av egenskaperna hos sheasmör och marockansk lavalera för att uppnå bästa resultat. Sheasmör är en av naturens mest effektiva balsam. I masken omsluter det håret och bidrar med intensiv återfuktning. Lavaleran ger Rehydrate Clay Mask dess härligt rika och sensoriska konsistens. Torrt, glanslöst hår känns återupplivat och hälsosamt.

  • För torrt, glanslöst hår
  • Marockansk lavalera & sheasmör
  • Naturligt ursprung: 97 %
  • Biologiskt nedbrytbar: 99 %
  • Ingefära & kaolinlera
  • Ingår i Biolage R.A.W

Innehåll: 400 g

Användning

Applicera efter passande Matrix Biolage R.A.W schampo och innan tillhörande balsam, exempelvis Nourish Shampoo & Nourish Conditioner.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
ANDRA KÖPTE ÄVEN
DELA MED DIG AV DINA FAVORITER
Ladda upp din bild och inspirera #elevenbeauty
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller