search

Matrix
Biolage R.A.W Uplift Shampoo

Matrix Biolage R.A.W Uplift Shampoo
129 kr
(Värde 230 kr)
Tipsa en vän
Min önskelista
Uplift Shampoo passar dig med fint, tunt hår. Det rengör skonsamt, tar bort överflödig olja och orenheter samtidigt som det bidrar med en fylligare känsla till ditt hår. Till Uplift Schampo har man valt att jobba med grapefrukt och svart sesamfrö som… Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

Matrix Biolage R.A.W Uplift Shampoo

Uplift Shampoo passar dig med fint, tunt hår. Det rengör skonsamt, tar bort överflödig olja och orenheter samtidigt som det bidrar med en fylligare känsla till ditt hår. Till Uplift Schampo har man valt att jobba med grapefrukt och svart sesamfrö som huvudingredienser tack vare dess passande egenskaper. Grapefrukt bidrar med en härlig energiboost till håret, och sesamfrö ger glans och volym tack vare dess egenskap av att kunna expandera hårstråets diameter och på så sätt göra det fylligare utan att tynga ner. Håret känns friskt, lent med förnyad volym.

  • Volymgivande för tunt/ fint hår
  • Grapefrukt & svart sesamfrö
  • Naturligt ursprung: 71 %
  • Biologisk nedbrytbar: 99 %
  • Fritt från sulfater, silikoner & artificiella färgämnen
  • Flaskan är framställd av 100 % återvunnen plast
  • Ingår i Biolage R.A.W

Innehåll: 325 ml

Användning

Applicera i vått hår med en masserande rörelse. Följ upp med Uplift Conditioner. Använd gärna också Rebodify Clay Mask för optimalt resultat.

Om Uplift-serien

Biolage R.A.W. Uplift är en serie för fint till tunt, livlöst hår. Uplift bidrar med mer volym och fyllighet med en naturlig känsla, utan att tynga ned.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller