search

Max Factor
2000 Calorie Dramatic Look Mascara

Max Factor 2000 Calorie Dramatic Look Mascara
Från:
89 kr
Välj variant först

                  Black
 • Rich Black

89 kr

                  Brown
 • Black/Brown

135 kr
Tipsa en vän
Upp till 300% dramatisk volym till dina ögonfransar. En fest för dina ögon! Tredubbla volymen på dina ögonfransar med denna ultravolymgivande mascara. Dess uppbyggande formula gör även de tunnaste fransarna tjocka och ger dem upp till 300% volym dire… Läs mer här

Max Factor 2000 Calorie Dramatic Look Mascara

Upp till 300% dramatisk volym till dina ögonfransar. En fest för dina ögon! Tredubbla volymen på dina ögonfransar med denna ultravolymgivande mascara. Dess uppbyggande formula gör även de tunnaste fransarna tjocka och ger dem upp till 300% volym direkt.

Utan behov av primer, den första appliceringen står emot beröring och kladdar inte så länge du vill, men tas snabbt och lätt bort med en mild ögonmakeup-remover, så även de med känsliga ögon eller de som använder kontaktlinser kan njuta av denna mascara.

Innehåll: 9 ml

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Max Factor 2000 Calorie Dramatic Look Mascara

Medelbetyg (4.0): 4/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Favoriten genom åren
2011-02-10 av: sophie s
Jag har genom åren testat ett flertal olika mascaror, på jakt efter den som tillfredställer alla mina önskningar/behov. Jag är ute efter en mascara som ger volym. (vilket alla mascaror sägs göra, men det vet vi nog alla att de inte gör.) Men max factors 2000 calorie dramatic look i svart är faktiskt bäst på alla sätt. Den ger mig dendär kolsvarta färgen jag vill ha, Den gör mina fransar längre, jag skulle faktiskt våga säga att den gör mina fransar tre gånger längre än vad de vanligtvis är. 2000 calorie ger mig även den tjocklek på ögonfransarna jag vill ha.
Visst, den kan klumpa, men vilken mascara kan inte gör det? lite klumpar får man räkna med, personligen är det ingenting som stör mig.
Jag har testat andra nya mascaror som kommit ut i affären, men går alltid tillbaka till Max factor's 2000 calorie, dramatic look.

Och angående priset, så är det verkligen ett riktigt kap.
Rekommenderas till: Alla som är ute efter maxad volym!
2 av 2 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
4/5Bra mascara
2011-02-04 av: Alex (stunda.blogspot.com)
Jag måste erkänna att jag tycker den här mascaran är riktigt bra, även om mina favoritmascaror annars tillhör Dior och Clinique. Den ger mina fransar längd och lagom volym. Den är inte i samma klass som tidigare nämnda märken mycket på grund av att Dior och Clinique innehåller mycket mer svärta.

Dock är det ett mycket bra alternativ om man inte har råd eller lust att lägga dyra pengar på en mascara och jag rekommenderar den.

Upplever inte alls att den skulle vara smulig som tidigare recensent nämner.
Rekommenderas till: De som söker en bra mascara till ett okay pris
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Känsla ögon
2019-01-18 av: Maria O (ålder: 25-34)
Jag har riktigt känsliga ögon, har atopiska eksem vilket gör att min hud överlag är extremt känslig för det mesta. Har testat mängder av olika mascaror från mängder av olika märken och även inom samma märkte. Dyrare som billigare varianter. Men det är alltid denna jag går tillbaka till, det här är den enda mascara jag inte reagerar på och den håller utmärkt.

Inget smul under ögonen efter en hel dag, inga utslag och jättefin volym och fyllighet. Kan verkligen rekommendera denna mascara. Den är kanonbra!
Rekommenderas till: Till alla!
5/5Favoritmascara
2018-04-27 av: Karolina Å (ålder: 25-34)
Jag har (likt andra recensenter) använt denna i många år; både brun och svart. Den bruna passar bäst för mig i dagsläget eftersom jag är rödhårig och vill ha en lite mer naturlig look.

+ Bra pigmentering både i svart och brun version

+ Ger en illusion av tjocka, långa fransar

+ Borsten är av mediumstorlek, mycket lättarbetad

- Klumpar om man tar för mycket på borsten, men det är lätt åtgärdat.

Har testat mängder av andra mascaror, både dyra och billiga, men de slår inte denna.
Rekommenderas till: Alla som vill ha en pålitlig vardagsmascara
5/5Bästa mascaran!
2017-12-05 av: Josefin T (ålder: 25-34)
Prisvärd! Bra färg, håller länge, ger perfekt volym och har en lättarbetad borste!
Rekommenderas till: Alla
5/5Favorit!
2017-07-14 av: Johanna (ålder: 25-34)
Jag har använt denna mascara i säkert 8-9 år nu, jag provar andra men återvänder alltid till 2000 calorie. Den ger ordentligt med svärta, volym och längd till ett mycket bra pris.
5/5Världens bästa mascara
2017-05-07 av: Rebecca Eriksson Jensen (ålder: 15-24)
Jag har använt Max Factor 2000 Calorie Mascara i FLERA års tid nu, och trots att jag har provat en massor av olika mascaror faller jag alltid tillbaka på den här. Den är verkligen superbra på alla sätt och vis! Den är prisvärd, den ger långa och skulpterade fransar, den ger volym och den är enkel att jobba med. Med andra ord, den har allt i ett och är ett MÅSTE i sminkväskan!
Rekommenderas till: Alla
5/5Favorit
2014-08-23 av: Liv
Den bästa mascaran jag har haft, har provat på dyrare märken men kommer alltid tillbaka till denna för att den helt enkelt är bäst.

Väldigt enkel att bygga upp mycket volym med.
Rekommenderas till: Alla som vill ha volym!
4/5Super
2019-06-02 av: Nikki
Ger volym och längd på fransarna. Klumpar ej. Håller dessutom länge. Superbra!
4/5Bra volym!
2019-04-11 av: Nikki
Gillar denna! En av favorit mascarorna. Ger bra med volym
4/5Mest prisvärda vardagsmascaran
2018-11-10 av: Hannah K (ålder: 25-34)
Som många andra har denna klassiker varit med mig i många, många år. Jag har redan långa och ganska böjda fransar och behöver därmed volym - Max Factor 2000 calorie ger förhållandevis bra med volym till ett bra pris och den räcker alldeles lagom i tid innan den torkar ut när jag använder den nästan varje dag (ca 3 månader). En perfekt vardagsmascara till ett toppenpris!
Rekommenderas till: Någon som söker en bra, prisvärd volymmascara att ha till vardags
4/5Gammal goding
2018-09-10 av: Malin N (ålder: 25-34)
Denna mascara har hängt med mig i flera år. Jag har testat flera stycken som jag ändå har uppskattat men denna har en förmåga att alltid hitta tillbaka till mig. Passar bra till vardagen genom att ge en naturlig look. Går bra att bytta på för att få maximal volym och ett härligt resultat.
4/5En klassiker!
2018-04-07 av: Nicole M
Mascaran som följt med länge! Ger både volym och fylliga ögonfransar!
4/5Bra!
2017-09-11 av: Emma Elisabeth P
En bra mascara som är lätt att jobba med. Om man torkar av borsten så får man lätt snygga separerade ögonfransar.
Rekommenderas till: Alla
3/5Inte nöjd
2018-07-09 av: Olga K (ålder: 25-34)
Har förväntat mig något lite bättre ... men denna var tyvärr inte bra nog. Jag har väldigt långa och fina fransar av mig själv och brukar inte ha svårt med mascara men denna funkade tyvärr inte..
3/5Lite besviken...
2012-03-09 av: Emma P
Läste recensionerna och tänkte att den här måste vara bra, och billig dessutom. Men jag tycker att den smular lite, klumpar sig och gör inte sådär jättemycket för fransarna. Visst blir det skillnad, men de där nya tjocka hylsorna i lila är faktiskt bättre. Nåja, vardagsmascara i alla fall!
Rekommenderas till: De som vill ha en vardagsmascara som inte behöver vara perfekt
2/5Torr och smulig
2013-03-30 av: Maria Johanna (ålder: 25-34)
Tycker denna mascara är för torr, känns som den är slut redan vid fösta användningen, smular mycket och man blir svart under ögonen.
Rekommenderas till: ingen
2/5Okej.
2011-01-12 av: Hanna (ålder: 25-34)
Nja.. Den är okej, men inte mer än så. Smular en del och jag fick ingen jättevolym eller längd.
1/5Dålig
2018-10-06 av: Olga K (ålder: 25-34)
Tyckte inte om denna mascara , den gör inte det den lovar, jag som har fina fransar har inte kunnat ens använda denna. Bara bortkastade pengar, använde den en gång och slängde
1/5Svårjobbad torr och smulig mascara
2017-06-05 av: Mikaela J
Jag förstår verkligen inte hur den här mascaran kan ha fått så bra recensioner? Den var verkligen dålig enligt mig och jag har testat många! Den hjälpte inte till med volymen och den klumpade sig och kändes torr och var svår att jobba med. Satt kvar hela dagen gjorde den inte heller! Det enda pluset den får är att den var väldigt svart i färgen, men kommer aldrig köpa igen!