search

Max Factor
Flawless Perfection Blush

Max Factor Flawless Perfection Blush
Tipsa en vän
En hälsosam rodnad behöver inte komma från att något är pinsamt längre - den här underbara, mjuka rougen smälter lätt in i din hud och lämnar en aning färg och kompletterar din makeup. Använd den för att framhäva dina kindben eller helt enkelt för at… Läs mer här

Max Factor Flawless Perfection Blush

En hälsosam rodnad behöver inte komma från att något är pinsamt längre - den här underbara, mjuka rougen smälter lätt in i din hud och lämnar en aning färg och kompletterar din makeup. Använd den för att framhäva dina kindben eller helt enkelt för att låta den lyxiga och mjuka strukturen fräscha upp din hudton. Den fungerar lika bra på en ren hud som ovanpå en foundation.

Det mikrofina pudret är kombinerat med mjukgörande oljor som förhindrar färgförändring.

  • Silkeslen formula som passar alla hudtyper.

Innehåll: 5.5 g

Användning

Tips från Make-up Artisten Svårt att hitta rätt bland kindfärgerna? Välj den nyans som är närmast din favoritläppfärg! Att matcha på så sätt är ett ofelbart snyggtrick.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller