search

Max Factor
Masterpiece Glide & Define Liquid Eyeliner

Max Factor Masterpiece Glide & Define Liquid Eyeliner
Tipsa en vän
Sökandet efter den perfekta flytande eyelinern är över! Den här eyelinern är lika lätt att använda för en professionell makeup-artist som för en förstagångsanvändare. Med sin precisionsspets kommer dina ögon att vara underbart definierade. Detta lill… Läs mer här

Max Factor Masterpiece Glide & Define Liquid Eyeliner

Sökandet efter den perfekta flytande eyelinern är över! Den här eyelinern är lika lätt att använda för en professionell makeup-artist som för en förstagångsanvändare. Med sin precisionsspets kommer dina ögon att vara underbart definierade. Detta lilla underverk får lätt plats i din handväska för att enkelt återappliceras i farten.

Applicera eyelinern innan ögonskuggan. En del ögonskuggor kan vara mycket pudriga, vilket kan resultera i att filtspetsen kan torka något.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Max Factor Masterpiece Glide & Define Liquid Eyeliner

Medelbetyg (2.5): 2,5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
4/5Snygg!
2011-03-10 av: Emma N (ålder: 15-24)
Köpte den bruna och den har en väldigt fyllig, jordigt brun färg. Filtspetsen är fin och mjuk och eyelinern glider på bra utan att skrapa eller dra i ögonlocket samt är lagom lös utan att vara vattnig. Man behöver inte oroa sig över att råka smeta ut den, då den torkar fort och sedan inte alls kladdar. Den är väldigt lätthanterlig, man ser vad man gör och den sitter på plats hela dagen. Jag använder den varje dag och är väldigt nöjd!

Ett tips till de som inte tycker att det kommer tillräckligt med färg är att hålla den upp och ner och skaka (som man skulle gjort med en penna) alternativt förvara eyelinern stående upp och ner. Men om du gör detta, se över spetsen innan du lägger den mot huden så det inte har samlats för mycket färg!
Rekommenderas till: Alla som tycker om en praktisk eyeliner som är både snabb och snygg!
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
4/5Enkel att applicera
2011-12-25 av: Sofia Stina Marie S
Jag har provat väldigt många olika eyeliners och jag tycker denna är en favorit hitills. Den är väldigt enkel att applicera och sitter där den ska. Den är väldigt prisvärd och rekommenderas!
3/5Rimligt pris men med lite problem
2011-04-13 av: Helena K-G (ålder: 25-34)
Det här är en ganska bra eyeliner, speciellt för det priset. Relativt lätt att använda och det går enkelt att lägga en fin linje. Kan vara ett bra tips för folk som inte är vana att lägga en eyeliner då spetsen är stabil och lätthanterlig.

DÄREMOT kan det lätt bli klumpar på spetsen vilket försvårar möjligheterna att lägga en snygg linje, plus att den lätt smetar ut sig innan den torkat.
2/5Ikke den beste..
2011-03-12 av: Michelle K (ålder: 15-24, rawrgoahed.blogg.no)
Ikke den beste eyelineren. Jeg synes den var god den første perioden, men den ble fort tørr..
Lett å få hakkette markering, jeg bestillte den svarte, og synes fargen var fin men den dekker ikke nok,
må markere minst 2 ganger. Men var fornøyd de to første ukene. Jeg anbefaler Lacomę sin eyeliner, det er kvalitet :) Men jeg forventer ikke så mye fra maxfactor.
1/5Hej men Nej!
2011-12-17 av: SL
Vilken besvikelse, helt hopplöst att få ut färg ur pennan. Lät den stå med spetsen nedåt i ett dygn, ingen större skillnad, blötte upp spetsen för att pigmentet skulle komma fram fortare, det som hände då var att tippen blev helt färglös.
Så nä,,,mycket tråkig bekantskap, fick frikort till soptunnan.
Rekommenderas till: ingen alls, någonsin.
1/5En besvikelse
2010-10-03 av: Jill W
Jag har hört och läst mycket gott om denna eyeliner och förväntade mig att den skulle vara smidig och ge snygg svart markering av ögonen. Jag har köpt två av denna (jag trodde att det var något fel på den första) men bägge var lika illa.

Problemet var att det inte kom ut tillräckligt med färg. Eyeliner-strecket blev hackigt och ojämnt som en gammal tuschpenna. Jättetråkigt då den både var skön och hålla i och filtspetsen var tunn och fin. Som sagt trodde jag att det var något fel på den första så jag testade att köpa en till, men för mig var det som att slänga pengarna i sjön. Har dock sett bra resultat på många sminkbloggar (bl.a. hos P'ssion) och läst bra recensioner, så den måste ju fungera bra för en del. Jag vågar dock inte köpa denna fler gånger.
Rekommenderas till: De som har råd att chansa
1 av 2 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.