search

Max Factor
Whipped Creme Foundation

Max Factor Whipped Creme Foundation
Tipsa en vän
Föreställ dig strukturen av en underbar moussebaserad foundation, som inte krakelerar eller spricker på hudens torra områden efter bara några timmar. Finns bara i fantasin? Du behöver inte föreställa dig längre - Max Factors Whipped Creme Foundation … Läs mer här

Max Factor Whipped Creme Foundation

Föreställ dig strukturen av en underbar moussebaserad foundation, som inte krakelerar eller spricker på hudens torra områden efter bara några timmar. Finns bara i fantasin? Du behöver inte föreställa dig längre - Max Factors Whipped Creme Foundation är här för att rädda dig!

Med en underbar oljefri mousse-formula, berikad med glycerin och vatten för en silkeslen applicering, glider denna härliga kräm över huden och ger en fin, felfri täckning med en trendig halvmatt look. Du kommer inte få nog av denna luftiga, otroligt sköna foundation!

  • Fri från parfym & olja.
  • Passar även känslig hy.
  • Täpper inte igen porerna.

Innehåll: 18 ml

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Max Factor Whipped Creme Foundation

Medelbetyg (3.5): 3,5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Super!
2014-02-22 av: Hilda Erica G (ålder: 25-34)
Gillar den här mycket! Bäst funkar den om man masserar in den i huden med runda rörelser med fingrarna :) annars blir det lätt lite ränder och sådär. Men gör man så sjunker den in grymt och blir så matt och fin. Enda minuset, fast som alltid blir på mig, är att man ser mina porer på näsan så mycket. Trots primer etc. Men tummen upp! :)
Rekommenderas till: De som vill uppnå matt och täckande resultat
5/575 Golden.
2013-11-12 av: Michaela W (ålder: 15-24)
Det blir kanon fint resultat av denna. En ny favorit.
1/5Får finnar av denna
2014-02-14 av: Ida (ålder: 15-24)
Köpte hem för att testa och till en början kändes det väldigt bra, foundationen blev nästintill osynlig på huden, men efter någon timme började det ploppa upp finnar. Har testat den vid olika tillfällen och fått finnar varje gång. Jag har blandhy.
Rekommenderas till: Inte dig med blandhy.