search

Maybelline New York
FIT Me Concealer

Maybelline New York FIT Me Concealer
Maybelline New York FIT Me ConcealerMaybelline New York FIT Me Concealer
Från:
79 kr99 kr
Välj variant först

                  5 Ivory Maybelline New York FIT Me Concealer
 • Ivory 5

99 kr

                  10 Light Maybelline New York FIT Me Concealer
 • 10 Light

99 kr

                  15 Fair Maybelline New York FIT Me Concealer
 • 15 Fair

99 kr

                  20 Sand Maybelline New York FIT Me Concealer
 • 20 Sand

95 kr

                  25 Medium Maybelline New York FIT Me Concealer
 • 25 Medium

95 kr

                  35 Deep Maybelline New York FIT Me Concealer
 • 35 Deep

  Tillfälligt slut
79 kr
99 kr

                  40 Caramel Maybelline New York FIT Me Concealer
 • 40 Caramel

79 kr
99 kr

                  55 Hazelnut Maybelline New York FIT Me Concealer
 • 55 Hazelnut

79 kr
99 kr

                  Maybelline New York FIT Me Concealer
 • 30 Cafe

99 kr

                  Maybelline New York FIT Me Concealer
 • Porcelain

99 kr

                  Maybelline New York FIT Me Concealer
 • Nude

99 kr

                  Maybelline New York FIT Me Concealer
 • Warm Nude

99 kr

                  Maybelline New York FIT Me Concealer
 • Soft beige

99 kr
Tipsa en vän
Fit Me Concealer från Maybelline - ett måste i alla sminkväskor. Den smidiga förpackningen och mjuka filtapplikatorn gör att du kan Maybelline Fit Me Concealer har fort blivit mångas favoriter, och är en enastående och prisvärd produkt. Denna concea… Läs mer här

Maybelline New York FIT Me Concealer

Fit Me Concealer från Maybelline - ett måste i alla sminkväskor. Den smidiga förpackningen och mjuka filtapplikatorn gör att du kan Maybelline Fit Me Concealer har fort blivit mångas favoriter, och är en enastående och prisvärd produkt. Denna concealern suddar i ett nafs ut ojämnheter, blemmor och mörka ringar under ögonen utan att dölja hudens naturliga lyster. Den låter din hud andas och matchar din hud, för ett naturligt resultat. Maybelline Fit Me Concealer finns i flera härliga nyanser och vi är säkra på att du kan hitta dig en favorit här hos oss.

Innehåll: 6.8 ml

Tips:

 • För bästa resultatet med att täcka ojämnheter, så är det alltid bäst att ha en Fit Me Concealer som ligger ton i ton med din hud. Om man applicerar den före eller efter foundation är en smaksak, men ha i åtanke att du använder dig utav spot-concealing - att du lägger täckningen där den behövs och inte i mängder.

 • Önskar du ljusa upp under ögonen så kan du gå en till två nyanser ljusare med din Maybelline Fit Me Concealer ifrån Maybelline - det kommer att pigga upp och ge mycket dit. Du kan också applicera en ljusare concealer där du önskar highlighta i ansiktet, i mitten på ansiktet, kindbenets högsta punkt och också på hakan.

 • Visste du också att man kan använda Fit Me Concealer för att bronza ansiktet, och också använda som contouring? Använder du en ton som är ungefär två steg mörkare än din egna färg. Använder du en som är lite varmare så blir det som en bronzad effekt för att ge lite naturlig färg till ansiktet. Tar du istället en som är lite kallare/gårare i tonen så fungerar det som en snygg och naturlig contouringfärg. Applicera under kindbenen, vid tinningarna, längst med käklinjen och lite i globlinjen och blanda ut så att eventuella kanter försvinner - så snyggt!

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Maybelline New York FIT Me Concealer

Medelbetyg (4.0): 4/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Säkert kort!
2019-05-06 av: Sandra J
Älskar denna! Jag använder den jämt när jag ska lägga lite mer och söker mer täckning. Det enda negativa är väl att den tar slut fort men priset är ju ändå rimligt!
5/5Favoriten
2019-02-18 av: Matilda L (ålder: 15-24)
Har provat många concealers men kommer alltid tillbaka till denna. Är ganska blek så färgen 05 passar mig perfekt. Täcker bra och sitter kvar på huden!
Rekommenderas till: Alla
5/5Favo!
2018-09-07 av: Anastasia P (ålder: 15-24)
En favorit för mig helt enkelt. Blandar in bra och har en bra täckning.
Rekommenderas till: alla
5/5Favorit
2018-04-17 av: Fanny F (ålder: 25-34)
En klar favorit inom concealer. Har färgen faur vilket fungerar på mig som är ljus. Lägger sig inte i linjer under ögonen. Lagom teckning. Fungerar utmärk för mig med blandhy.
Rekommenderas till: Blandhy
5/5Min favorit
2018-04-08 av: Lollo
Jag är en concealernörd. Har testat så olika många produkter men detta är den jag ständigt återkommer till. Jag har extremt torr hud, den här ger en hälsosam finish under ögonen. Den har en fantastisk täckning och är den enda som inte sätter sig i linjerna under ögonen! Fantastisk produkt till fantastiskt pris!
5/5FAVORIT
2017-11-27 av: Hannah W (ålder: 15-24)
en av mina favoriter, kan jämföras med NARS radiant creamy concealer vilket är AMAZING! detta är en dupe med HIGHCOVERAGE och mycket enkel att blanda ut, sen så av vad jag upplevt så creasar den inte alls!!
Rekommenderas till: alla
5/5Superbra conceler
2017-11-08 av: Rebecka H (ålder: 25-34)
Täcker lagom mycket och stannar kvar bra under dagen. Färgen fair 15 passar mig som är väldigt blek med rosa underton väldigt bra. Den ljusar inte upp så mycket under ögonen, men den är iaf inte för mörk, vilket många andra är för mig.
Rekommenderas till: Alla
5/5Favorit!
2017-08-14 av: Tamilla I (ålder: 15-24)
Den är helt underbar. Jag har väldigt mörka ringar under ögonen och den täcker det bästa och håller verkligen. Man kan packa på utan att den känns på ansiktet. Den räcker också länge och har bra konsistens. Det är den enda som funkar.
Rekommenderas till: alla
5/5Enkel och funkar till allt
2017-07-08 av: Malin W (ålder: 25-34)
Har de två ljusaste färgerna. Enkel att applicera samt blendar ut bra med både fingar, borste eller svamp plus att den creasar inte under ögonen.
5/5Excellent!
2017-04-26 av: M.P.
Nice and smooth concealer that doesn't dry around eyes. It covers imperfections perfectly.
The best so far that I have tried!!!
Rekommenderas till: To everyone, even to people with a dry skin.
5/5Bäst hittills
2015-12-29 av: Ida K (ålder: 15-24)
Den bästa concealern jag testar hittills. Lagom konsistens på den och den täcker bra. Känns inte alls som att den "täpper till" om den applicerad på finnar eller liknande vilket är skönt. Fungerar även som highlighter! Perfekt
Rekommenderas till: Alla!
5/5So good!
2015-01-11 av: Sara B (ålder: 25-34)
Fungerar till både concealer under ögonen, på skavanker och vid contouring. Jag använder den mörkaste tonen till att framhäva mina drag med, blandar ut allting (concealer+foundation) med min beauty blender.

Trodde verkligen inte att jag skulle bli så såld på denna produkt, så prisvärd. Awesome!
Rekommenderas till: Alla, prisvärd!
5/5Bäst!
2012-11-09 av: Elisabeth Lena Marianne L
Jag älskar denna conceler, den är superbra lätt och fräsch men täcker samtidigt jag har köpt 10 light och kommer köpa 15 light. Jag använder den under mina ögon för att ljusa upp
Rekommenderas till: Alla
4/5Bra och prisvärd
2018-01-31 av: Sonja A (ålder: 25-34, hejsonja.se)
Helt OK concealer som inte irriterar min känsliga hy och som täcker helt okej. Den är bättre än NYX populära concealer (den är tyvärr ingen höjdare enligt min hy) men sämre än Clarins instant concealer, som är överlägsen. Jag har väldigt mjuk, finporig och känslig hy.
Sand tycker jag blev lite orange/gulaktig på mig, så jag borde ha tagit fair egentligen.
Rekommenderas till: dig som vill ha en billig men bra produkt
4/5Bra täckning
2017-11-28 av: Linnea H
Denna concealer har jag provat på två gånger om. Den har superbra täckning och håller hela dagen. Dock så är den ingenting för mig då jag har väldigt blek hy och gillar att ljusa upp under ögonen, denna funkar inte för detta även i den ljusaste färgen. Tyvärr alltså så finns det inte tillräckligt många färger för att täcka olika hudtoner.
4/5Perfekt för under ögonen!
2017-09-26 av: Isabelle G (ålder: 15-24)
Medium täckning, blir inte kakig och håller bra under ögonen om man settar med puder. Finns dock bättre concealers om man vill täcka finnar och liknande.
Rekommenderas till: Alla med lite mörka ringar
4/5Prisvärd
2017-05-13 av: Lovisa L (ålder: 25-34, www.lovisalunneborg.com)
En väldigt prisvärd produkt som sjunker in bra och ligger fint på huden. Den är perfekt att använda till vardags om man har lite att täcka men endå vill ha en naturlig look!
En vardagsfavorit!
4/5allt i ett concealer!
2016-09-17 av: Alexandra D
Använder denna concealer till hela mitt ansikte där jag behöver det! Täcker mörka ringar under ögonen, döljer finnar och andra "märken" i ansiktet bra samt funkar som highligter i ansiktet. Då den är ganska tunn föredrar jag att "dutta/padda" fast denna concealer på ställen där du vill TÄCKA istället för att "svepa den" med borsten över ansiktet då den annars lätt försvinner eller inte täcker lika bra. Denna concealer kan också behövs "sättas fast" med ett puder eller liknande för att unvika att den rinner av under dagen. Överlag en väldigt bra och prisvärd concealer som nog passar alla!!
Rekommenderas till: alla som söker en bra prisvärd concealer.
4/5Dyrt är inte alltid bättre...
2015-05-04 av: Jonna A (ålder: 15-24)
Bra concealer till ett ännu bättre pris! Använder mig av färgen "10 Light" under ögonen och det blir ett heltäckande resultat, finns med andra ord inte mycket att klaga på mer än att jag tycker den passar bäst för just mörka ringar än i resten av ansiktet.
Rekommenderas till: Er som är ute efter ett billigare och fungerande alternativ.
4/5Jättebra!
2015-04-10 av: Dina (ålder: 15-24)
Jag använder denna för att täcka mörka ringar under ögonen, funkar jättebra. Har även prövat med att ha den på ögonlocken, men då lägger den sig i vecket. Den smälter in i huden så bra och gör allting ljusare så man ser mycket piggare ut! Jag har provat sååå många olika concealers mot mörka ringar, men ingen har gjort så bra jobb som denna! Och vilket bra pris! Heja Maybelline!
Rekommenderas till: Alla som vill använde denna under ögonen
4/5En bra concealer :)
2014-11-29 av: Linn K
Den här concealern är bra att highlighta med som kim kardashian då den är ganska tunn och krämig i konsistensen. Jag gillar att använda nr 15 för att ljus upp lite under ögonen. Den täcker finnar helt okey. En bättre concealer att täcka finnar med är dock maybellines better skin concealer.
Rekommenderas till: Alla
4/5Bra budget concealer!
2014-02-05 av: Sanna H (ålder: 15-24)
Riktigt imponerad av den här concealern. Gillade inte Fit Me Foundation, men den här är riktigt bra. Ljusar upp under ögonen riktigt bra så man ser pigg och fräsch ut. Hyffsad täckning på finnar och blemmor, men passar bäst under ögonen i mitt fall. Riktigt bra budget concealer.
Rekommenderas till: Alla!
4/5Prisvärd
2013-06-26 av: Jonna Fredriksson (ålder: 15-24)
En riktigt bra concealer som gör sitt jobb. Men som tidigare skrivit så täcker den inte ALLT. Jag tyckte dock att den täckte väldigt bra under ögonen och smälte ihop fint med min foundation. Den går att bygga "lager på lager" beroende på hur mycket man vill täcka. Lätt att applicera och jag upplevde bäst resultat när jag "baddade" in den med fingertoppen. Mycket bra till mycket bra pris!

Jag köpte nyans 15, är inte jätte ljus i hyn, men samtidigt inte jätte mörk heller. Passar både vinter och sommar då man, som sagt, kan applicera ett tunnare lager på sommaren när man ändå är solbränd.
Rekommenderas till: De som vill ha en bra concealer till ett bra pris, och inte har alltför mörka ringar under ögonen.
3/5Mörk
2017-07-29 av: Felicia (ålder: 15-24)
Tyvärr är färgerna alldeles för mörka, så är du väldigt blek så ska du undvika dessa. Själva produkten verkade annars bra och krämig och jag kan förstå att många tycker om den så mycket. Synd att färgutbudet är så dåligt.
Rekommenderas till: De som inte är bleka
3/5Mörk
2017-07-29 av: Felicia (ålder: 15-24)
Tyvärr är färgerna alldeles för mörka, så är du väldigt blek så ska du undvika dessa. Själva produkten verkade annars bra och krämig och jag kan förstå att många tycker om den så mycket. Synd att färgutbudet är så dåligt.
Rekommenderas till: De som inte är bleka
3/5Bra under ögonen
2017-06-22 av: Julia A (ålder: 25-34)
Funkar bra under ögonen - irriterar inte, ser inte kakig ut, lägger sig inte överdrivet mycket i linjerna. Däremot är täckningsgraden inte så hög, och tycker den "halkar" runt för mycket för att täcka finnar osv med den. Helt okej, men kommer personligen inte köpa igen eftersom Maybelline testar på djur.
Rekommenderas till: De som inte har så mörka ringar utan främst vill "pigga upp" ögonpartiet
3/5Helt okej budgetprodukt
2015-01-11 av: Agnes (ålder: 15-24)
Ger fin lyster under ögonen men lägger sig tyvärr lite grann i vecken i huden. Bryr man sig inte så mycket om sånt kan det vara en bra produkt. Lätt/medium täckning men inte ultimat för finnar och röda märken. Färgerna är även antingen väldigt gula eller väldigt rosa, jag måste blanda två för att få en mer neutral färg.
3/5Inte den bästa men inte den sämsta
2012-12-16 av: Chrystel Caroline Stéphanie S (ålder: 25-34)
Super att det kommer i olika nyanser men glöm det om du vill att den ska täcka allt. Jag har inte värsta svarta ringar under ögonen så det går att täcka men ärr och finnar går inte att täcka. Jag måste använda mig av andra produkter tyvärr. MEN, skulle jag köpa den igen eller rekommendera den? Absolut! Det ÄR ju svårt att hitta en bra concealer och för priset är det värt.
Rekommenderas till: Alla
2/5fel färg
2013-04-21 av: johanna g (ålder: 15-24, joejoe.blogg.se)
jag har nr. 110 på min fit me foundation och tänker därför att nr 10 på denna concealer är rätt färg, men nej, den är alldeles för mörk vilket jag tycker är väldigt dåligt. annars är den bra men var försiktig med färgvalet!
Rekommenderas till: den som har koll på färgvalet
1/5nopp
2017-06-26 av: wrood m (ålder: 25-34)
hade den i flera färgen och hatade den verkligen. sitter inte bra under ögonen och lägger sig i fina linjer du inte ens visst hade. täcker så dåligt och kakig.
om du ska använda mörkare nyans för kontur går den dock ok
Rekommenderas till: ingen