search

Maybelline New York
The Falsies Volum' Express Mascara Black Drama

Maybelline New York The Falsies Volum' Express Mascara Black Drama
Tipsa en vän
The Falsies Volum' Express Mascara Black Drama ger dina fransar glamorös lösögonfranseffekt direkt! Dess patenterade skedformade borsten hjälper separerar dina fransar, ger volym samt gör dem fylligare. Fransarna blir 3 gånger fylligare och ger därme… Läs mer här

Maybelline New York The Falsies Volum' Express Mascara Black Drama

The Falsies Volum' Express Mascara Black Drama ger dina fransar glamorös lösögonfranseffekt direkt! Dess patenterade skedformade borsten hjälper separerar dina fransar, ger volym samt gör dem fylligare. Fransarna blir 3 gånger fylligare och ger därmed utseendet av att bära lösögonfransar. Drama ger dig fina, separerade fransar med ännu mer volym och mer fullständig täckning ur alla vinklar.

  • Färg: Svart.

Innehåll: 8.2 ml

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
DELA MED DIG AV DINA FAVORITER
Ladda upp din bild och inspirera #elevenbeauty
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Favoritmascara!
2017-04-13 av: Ida V
Min favoritmascara! Ögonfransarna får bra volym och utan klumpar. Kommer fortsätta köpa.
Rekommenderas till: Alla som vill ha ögonfransar med volym
5/5Favoriten!
2015-08-30 av: Josefine (ålder: 15-24)
Detta har länge varit min favoritmascara!
Jag älskar borsten som gör att man kommer åt precis överallt med mascaran, även längst inne vid rötterna. Dessutom får man inte för mycket produkt på borsten så det är enkelt att applicera. Det jag älskar mest med denna mascara är att den inte tynger ner fransarna. Har ofta upplevt att det inte spelar någon roll ifall man böjer fransarna innan man applicerar mascara med andra märken då mascaran ändå tynger ner dem så mycket att det försvinner. Så är det inte med denna mascaran!
Rekommenderas till: Till alla som älskar böjda fransar
5/5Ett riktigt kap!
2013-04-27 av: Evelina
Jag köpte maccaran för inte så länge sedan och den funkar super bra! Det behövs inte mer än ett lager för att borsten ska fånga alla fransar och ge dem mycket färg och volym! Prisvärd och det är definitivt en ny favorit!!
Rekommenderas till: Alla
2/5Inge vidare
2017-07-25 av: Sara A (ålder: 25-34)
Inge märkvärdig. Det är ingen jag köper igen. Gav till dottern och hon tyckte inte den var så bra så jag skulle inte köpa denna. Har testat olika men den jag blir nöjd med är Lancome Hypnose. Den här kunde inte mäta sig mot den.
1/5nja
2016-12-29 av: Charlotte (ålder: 25-34)
Tycker inte denna mascara var bra alls. Borsten är ju "rörlig" och det blev inte bra med volym. SÅ nej denna kan jag inte rekommendera.