search

Migra-Cap
Migränhuva, Svart

Migra-Cap Migränhuva, Svart
Migra-Cap Migränhuva, SvartMigra-Cap Migränhuva, Svart
Tipsa en vän
Migra-Cap® är utvecklat av personer som lider av migrän för personer som drabbats av samma problem. Med en kombination av kyla och totalt mörker för att ge smärtlindring vid migrän och de flesta typer av huvudvärk. Läs mer här

Migra-Cap Migränhuva, Svart

Migra-Cap® är utvecklat av personer som lider av migrän för personer som drabbats av samma problem. Med en kombination av kyla och totalt mörker för att ge smärtlindring vid migrän och de flesta typer av huvudvärk.

Lycra-mössan täcker hela huvudet (speciellt viktigt - ögonen) och är fylld med speciellt utvecklade gel-kuddar som är perfekt placerade för att ge ökat tryck på de områdena över huvudet som känns mest vid intensiv smärta. Ergonomiskt utformad för maximal komfort och tack vare dess flexibla material så passar mössan alla huvuden och kan användas av personer med både långt och kort hår. (Ett hål på baksidan av huvan tillåter att personer med långt hår kan låta håret hänga utanför för att ge maximal effekt med tryck på de rätta ställena.)

Migra-Cap® kan förvaras i ett vanligt kylskåp eller frys. De speciellt utformade gel-kuddarna är skyddade så de inte fryser och bibehåller därmed sin flexibilitet.

Migra-Cap kan användas till:
  • Spänning-, stress- & sinushuvudvärk.
  • Feber.
  • Personer med MS eller Polio.
  • Gravida kvinnor.
  • Sportskador med blåmärken, svullnader (populärt för kampsport).

Observera: Om du tar någon form av medicin, kontakta din läkare så att behandlingen med kyla inte stör din medicins verkan.

Hur fungerar Migra-Cap?
Gel-kuddarna för kylterapi inuti din Migra-Cap är placerade för att ge effektivt tryck på på de viktigaste ställena när du har migrän eller huvudvärk. Migra-Cap håller även hela huvudet kallt och skyddar dina ögon mot ljus. Migra-Cap ger dig maximal lättnad.
VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Migra-Cap Migränhuva, Svart

Medelbetyg (5.0): 5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Hjälpen i nöden!
2011-12-17 av: SL
Bra mössa! Kyler där man behöver, tinningar, panna nacke, ja runt om huvudet. och det blir mörkt, vilket kan vara underbart när migränen sätter in.
Avlastar plågan, och om man är förhindrad att ta migränanfallshämmande så är den verkligen en räddare. Har använt den i ett halvår, och även om den är dyr så är den väl värd pengarna. (uppskattar även att det medföljande instruktionshäftet avråder från att köra bil och använda den samtidigt:-)). Trycker på rätt ställen, och man kan dra ut håret i ett hål på hjässan.
Enda nackdelen är att den behöver kylas om efter en halv timme - 45 minuter ca. Men det kan man stå ut med.

Ett plus som är en smula oberäknat är att det syns att man har migrän när man ligger med den på huvudet, man får vara i fred....
Rekommenderas till: Migräniker! och andra med huvudvärk.
5/5Hjälp vid huvudvärk
2010-09-30 av: Huvudlös (ålder: 35-44)
Läste en artikel om denna migränmössa.
Har använt den i 2 månader, varje gång jag känner att min migrän börjar, så tar jag ut min mössa ur frysen och lägger mig i ett väl ventilerat rum. och de flesta gångerna avtar huvudvärken.
Jag spelar också korpfotboll och har ibland fått mig en smäll i ansiktet då jag nickat bollen, då prövade jag mössan och det blev jättebra hjälp, svullnaderna gick ner snabbare
Summa summarum ett väldigt bra köp för mig.
Rekommenderas till: Alla möjliga ansiktstillstånd och stress, huvudvär, tränings skador eller sval avslappning