search

Mimesis
Stay Spray Make Up Fix

Mimesis Stay Spray MakeUp Fix
Tipsa en vän
Stay Spray kommer i en ny härlig förpackning, nytt fräscht utseende och en underbar ny doft - en ny bättre Stay Spray helt enkelt. Nu med en ny sprayfunktion som ger en jämnare och finare mist. Läs mer här

Mimesis Stay Spray Make Up Fix

Stay Spray kommer i en ny härlig förpackning, nytt fräscht utseende och en underbar ny doft - en ny bättre Stay Spray helt enkelt. Nu med en ny sprayfunktion som ger en jämnare och finare mist.

Stay Spray är en unik svensk produkt. Stay Spray är en lätt skyddande lotion baserad på Aloe Vera utan oljor eller tillsatser och fixerar din make-up så den sitter längre. Dessutom hjälper den till att fräscha upp huden och skyddar den mot yttre påfrestningar.

Produkten rekommenderas inte under solning eftersom den innehåller alkohol.

Stay Spray har många funktioner:
 • Fixerar make-upen utan att det känns klibbigt. Det innebär att du kan sminka dig på morgonen utan att behöva förbättra sminket på hela dagen!
 • Skyddar huden från statiskt damm från t.ex datorskärmar
 • Fräschar upp.
 • Täpper inte igen porerna.
 • Passar alla hudtyper - kvinnor, män, unga & gamla.
 • Kan appliceras även om man inte använder make-up, exempelvis över dagcremen.
 • Kan användas över hela kroppen.
 • Innehåller inga irriterande ämnen och är allergi vänlig.
 • Skyddar huden från yttre påfrestningar så som damm, vind, o.s.v.
 • Passar i kombination med alla olika sorters hudvårdsprodukter och smink.
 • Lätt att tvätta bort med vanliga hudrengöringsprodukter.
 • Inte testad på djur!

Observera! Innehåller inget skydd mot UVA/UVB-strålning men används med fördel över solskyddsprodukter

Innehåll: 125 ml

Användning

Efter make-up, spraya lätt över ansiktet.
Aqua/Water, Alcohol Denat., Sucrose, Aloe Barbadensis Leaf Juice, VP/VA Copolymer, Phenoxyethanol, Parfum/Fragrance, Sodium Methylparaben, Lactic Acid, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid.
VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Mimesis Stay Spray Make Up Fix

Medelbetyg (3.0): 3/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Otrolig!
2012-06-19 av: Ramona Raimosdotter S (ålder: 25-34)
Har aldrig riktigt trott på "spray-grejen" men har blivit motbevisad. Efter att ha läst föregående talare så blev jag ju såklart nyfiken och beställde hem denna. En spray och det räcker! Sminket sitter verkligen hela dagen och ser snyggt ut! Prisvärd. :)
Rekommenderas till: Alla!
5/5Bästa Bästa!!!
2012-04-14 av: Lina Maria H (ålder: 25-34, linahenriksson-slimsuzie.blogspot.se)
Den här "fixen" är otrolig! Jag sminkar mig på morgonen, sprayar på direkt efter och ser "nysminkad" ut hela dagen! Jag har till och med sovit middag och sminket sitter kvar och ser snyggt ut !!!

Jag vill aldrig vara utan den här!
Rekommenderas till: Alla som vill ha en snygg make hela dagen!
5/5Favorit direkt
2011-04-28 av: Therese (ålder: 25-34)
Allvarligt talat, jag kan inte leva utan den här sprayen! Innan jag köpte den så hade jag aldrig använt fixeringsspray, och trodde inte att det skulle göra någon skillnad. Men oj, vad fel jag hade! Man slipper den pudriga känslan man kan få av mineralsmink (som jag alltid använder), sminket sitter MYCKET längre och jag tycker även att den lugnar huden. Huruvida den är bättre eller sämre än andra märken låter jag vara osagt. Jag har bara testat denna, men jag är så nöjd att jag inte tänker byta.
Rekommenderas till: Alla!
3/5Nja sådär
2013-08-17 av: Nicole (ålder: 15-24)
Testat denna 3 gånger nu,
när man endast är inomhus är den super, men så fort man kommer ut i solen och det blir varmt rinner sminket av direkt.. Så sitt smink håller ej hela dagen med denna sprejen lite synd då den ej luktar något vilket är bra då jag inte gillar starka dofter i ansiktet.

Men den blir nog bra under vintern när man inte blir så varm i ansiktet.
Själva sprej flaskan borde byttas ut tycker jag till ett mindre hål! hela ansiktet blir blött när man sprejar och när det torkar är det prickar i hela ansiktet om man inte snabbt rättar till det med sminkborste
Rekommenderas till: inte under sommaren när du blir varm sminket rinner av! men annars ja!
2/5Nja...
2013-01-06 av: Julia
Jodå, sminket sitter kvar men för min del stramar det åt i ansiktet, torkar ut sminket och huden under den - dessutom skapas torra fläckar där sprejen hamnat på sminket (där sminket verkligen sitter fast) och där den inte har gjort det. Och ska man ta mycket spray så att allt verkligen täcks är det lätt att sminket förstörs redan i början p.g.a. produktens vattniga konsistens - risk för smält då, haha. Har man sprayat sig med denna produkt sedan tidigare är det dessutom svårt att ex. senare på kvällen förbättra sminket genom lite mer puder eller dylikt - det blir bara en hemsk kaka. Produkten gör sin funktion dock inte galant, fast det beror ju också på hur mycket smink man använder.
1/5Instämmer med Sofia B
2013-03-12 av: Charlotte H (ålder: 15-24)
Provade denna efter att ha läst positiva recensioner. Upplevde precis som Sofia B att det var en hård stråle och att ingen sprayflaska hjälpte. Hela ansiktet blev nerblött och kladdigt, det trorkade aldrig så hade liksom en "sticky" känsla i ansiktet hela dagen. efter 3 försök till användningar så åkte den i sopkorgen! KÖP INTE! Något som är mycket bättre är face mist från make up store.
Rekommenderas till: ingen alls
1/5Inte övertygad.
2013-03-08 av: Sofia B (ålder: 15-24, elinsofialovisa.devote.se)
Jag beställde det här sprayet med ganska höga förväntingar efter alla bra recensioner. Och jag blev verkligen besviken, första sprayet sprutade EN hård stråle, så jag kontaktade eleven och fick en ny (Galet bra kundservice). Den var likadan. Så jag tog en annan sprayflaska som jag hade hemma, dock verkar det som att formulan är så tjock att oavsett vilken sprayflaska man använder så sprutar det hårt. Det stramar också precis som någon skrev här nere och hyn känns torr. Riktigt trist "/
Rekommenderas till: ingen.