search

Mirenesse
Secret Weapon 24Hr Mascara

Mirenesse Secret Weapon 24 Hr Mascara Original
Tipsa en vän
Mirenesse Secret Weapon 24Hr Mascara innehåller bivax som kapslar in varje frans i en hinna. Ju mer mascara du lägger på desto längre blir fransarna, vilket ger dig en naturlig look med långa ögonfransar. Smidig konsistens som enkelt förlänger för at… Läs mer här

Mirenesse Secret Weapon 24Hr Mascara

Mirenesse Secret Weapon 24Hr Mascara innehåller bivax som kapslar in varje frans i en hinna. Ju mer mascara du lägger på desto längre blir fransarna, vilket ger dig en naturlig look med långa ögonfransar. Smidig konsistens som enkelt förlänger för att skapa naturligt långa ögonfransar. Torkar på tre minuter för att förhindra klumpar samtidigt som den separerar och markerar fransarna.

Den stöter bort oljor och svett från hud och make-up vilket gör den kladdfri och att du slipper de ökända "panda-ögonen".

  • Svart.
  • Dramatiskt långa ögonfransar.
  • Ger markerade ögonfransar.
  • Kladdfri hela dagen.
  • Säkert även för de mest känsliga ögon.
  • Fri från alkohol, sulfater, doftämnen, propylenglykol, mineralolja & petrolatum.

Innehåll: 10 g

Användning

Applicera ett lager fiber över dina fransar för extra längd. Applicera mascaran flera gånger över fransarna och dra borsten från rötterna till topparna av dina fransar. För att uppnå bästa resultat, applicera mer än ett lager. Tänk på att mascaran torkar fort, så om du vill ha flera lager så måla de direkt för bästa resultat.

Borttagning med varmvatten Vatten är allt du behöver för att ta bort denna mascara. Fukta ögonen ordentligt och för ett lätt tryck med en fuktig bomullsrondell mot ögonlocken och fransarna, mascaran avlägsnas enkelt och du får inga "pandaögon".

  • Förslut locket ordentligt efter varje användning, eftersom mascaran är snabbtorkande.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Mirenesse Secret Weapon 24Hr Mascara

Medelbetyg (1.5): 1,5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
2/5Inte imponerad!
2012-02-14 av: C (ålder: 15-24)
Har köpt budget mascaror från Loréal som fungerat mycket bättre!
Hade stora förväntningar men nä, den höll inte måttet.
Torkar alldeles för fort och håller inte det den lovar.
Rekommenderas till: Ingen
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
1/5Besviken...
2011-10-05 av: Jessica
Hade hört så mycket positivt om den här (t ex Linda http://nyheter24.se/modette/lindahallberg/2011/08/05/jag-har-hittat-den-supermascaran/) och den hade ju vunnit priser och allt.

Blev så besviken.
Mina fransar är rätt okey långa, rätt okey många och naturligt böjda, det var mitt utgångsläge.

INGEN av de effekter som utlovades såg jag röken av. Ingen volym, ingen längd (hur den håller återstår att se, lite regnskvätt på vägen hit verkar den klarat dock). Den var liksom "torr" att jobba med (ändå är jag rätt snabb efter många års användning), det hände ingenting, det hamnade ingen mascara på fransarna men jag såg ju på borsten att den var full, så det var ju inte att den svar slut, jag hade ju precis köpt den. Det här med att fransarna skulle kapslas in förstår jag ingenting av.

Den här kan jag alltså inte rekommendera till någon egentligen, för det hände ingenting. Hade det inte varit för att jag redan sminkat mig med massa annat, hade jag tagit bort den och tagit min vanliga budgetmascara (maybelline colossal cat eyes)... sååå dålig var den gott folk.
Rekommenderas till: Ingen
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
1/5Grymt besviken!
2012-06-07 av: J (ålder: 15-24)
Efter att ha läst alla hyllande recensioner om den här mascaran är jag så grymt besviken; jag har ganska långa fransar to begin with, och visst ger den helt okej längd (dock ingenting utöver det vanliga). Men den gör även så att fransarna ser "trassliga" ut, och inte det minsta separerade. Först tänkte jag att det kanske bara krävdes lite övning, men efter att ha kämpat i två veckor åkte den idag i papperskorgen. Och till det priset dessutom... Jag är så sjukt besviken. Aldrig mer!
Rekommenderas till: Ingen