search

MISSHA
Airy Fit Sheet Mask Potato

MISSHA Airy Fit Sheet Mask (Potato)
Tipsa en vän
MISSHA Airy Fit Sheet Mask (Potato) är en återfuktande och rogivande sheetmask berikad med potatis. Detta har en uppljusande effekt samt passar en känslig hy. Masken är gjord på rispapper vilket gör den väldigt tunn och bidrar till att ingrediensern… Läs mer här

MISSHA Airy Fit Sheet Mask Potato

MISSHA Airy Fit Sheet Mask (Potato) är en återfuktande och rogivande sheetmask berikad med potatis. Detta har en uppljusande effekt samt passar en känslig hy. Masken är gjord på rispapper vilket gör den väldigt tunn och bidrar till att ingredienserna tränger djupare ner i huden.

  • Återfuktande sheetmask
  • Gjord på rispapper
  • Innehåller potatis
  • Passar en känslig hy

Innehåll: 19 g

Användning

Applicera den tunna masken på rengjort och torrt ansikte. Låt den sitta kvar i 15-20 minuter och klappa sedan in resterande serum på huden. Avsluta med fuktighetskräm för att kapsla in fukten.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

MISSHA Airy Fit Sheet Mask Potato

Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller