search

MISSHA
M Magic Cushion Cover SPF50+/PA+++

Missha M Magic Cushion No. 21
Missha M Magic Cushion No. 21Missha M Magic Cushion No. 27Missha M Magic Cushion
225 kr
Välj variant först

                  Missha M Magic Cushion No. 21
 • No.21

  Tillfälligt slut
225 kr

                  Missha M Magic Cushion No. 23
 • No.23

  Tillfälligt slut
225 kr

                  Missha M Magic Cushion No. 27
 • No.27

  Tillfälligt slut
225 kr
Tipsa en vän
Kompakt, pressat puder med en kudde som ger långvarig täckning som döljer porer, blemmor och ljusar upp huden för ett enastående resultat. Den förebygger rynkor, ljusar upp huden och skyddar från UVA och UVB-strålar med SPF 50. Läs mer här

MISSHA M Magic Cushion Cover SPF50+/PA+++

Kompakt, pressat puder med en kudde som ger långvarig täckning som döljer porer, blemmor och ljusar upp huden för ett enastående resultat. Den förebygger rynkor, ljusar upp huden och skyddar från UVA och UVB-strålar med SPF 50.

1. Döljer imperfektioner

Små mikropigment täcker imperfektioner för en felfri hud.

2. Långvarigt resultat

Mjukt silica pärlpulver absorberar svett och talg, ger långvarig användning utan att skymma och bli för mörk orsakad av oxidation.

3. Anti-lager finish

Innehåll av nickel i en lätt formel förebygger kakning, även efter touch-ups.

Nyckelingredienser:

 • Bambuvatten - ger fukt och uppfriskar huden
 • Baobabträdsextrakt - återfuktar
 • Trollhassel extrakt - vårdar och främjar huden

Rekommenderas till:

 • De som letar efter en högtäckande produkt
 • De som vill jämna ut en ojämn hudton
 • De som vill ha en uppfriskande och fuktgivande effekt, även vid touch-ups
Användning:
 • Använd den medföljande kudden (anmärkning: andra tillämpningsmetoder kan inte ge den önskade effekten), och dutta en liten mängd produkt på kudden. Klappa varsamt in produkten på ansiktet. Upprepa denna process för att bygga upp önskad täckningsgrad, med så lite produkt som möjligt för att behålla en lätt textur och resultat.

 • Håll både kuddhöljet och kompakten stängd när den inte används för att förhindra att produkten torkar ut. För att stänga kuddhöljet, tryck ned locket tills ett "klick" hörs.

 • Tvätta kudden regelbundet för bästa resultat. Tvätta med en mild rengöring och varmt vatten, torka sedan ut överflödigt vatten och placera den på en skuggad, välventilerad plats. Varning: Överdriven tvätt av kudden kan förkorta livslängden, därför ska du alltid hålla kudden med båda händerna och använd tummen för att pressa ut smutsigt vatten vid rengöring.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

MISSHA M Magic Cushion Cover SPF50+/PA+++

Medelbetyg (4.0): 4/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
3/5Bra men på tok för mörk
2017-07-27 av: Sara B (ålder: 15-24)
Är sååååå lycklig att Eleven tagit in K-beauty då jag personligen testat MÅNGA produkter och INGA är så bra som K-produkter. MEN jag är väldans besviken att ni inte tagit in original färgerna utan bara no 27... eller så var det att de ljusare färgerna var slut kanske när jag kom in på hemsidan? Jag vet icke... men när jag fick färgen var den så GALET mycket för mörk så den går inte att använda :( Jag borde kanske gjort mer research om färgen, men tänkte att K-beauty produkter brukar vara rätt så ljusa så no 27 borde fungera...men nej. Well well...lesson learned...
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Praktisk
2018-07-31 av: C (ålder: 25-34)
Den funkar bra på min kombinationshy som blir lite extra oljig på sommar. Praktiskt taget raderar alla min porer (utan primer)och satt på hela dagen. Den har en lite mer dewy look som jag gillar men gick också att göra den mer matt me translucent powder. Lätt att stoppa ner i väskan och har en stor spegel på insidan. Synd bara att det inte finns nån refiller för den här produkten
Rekommenderas till: Skulle rekommendera till folk me torr till kombinationshy som har lite mer synliga porer