search

MISSHA
M Magic Cushion Moisture SPF50+ PA+++

MISSHA M Perfect Cushion Moisture No21
225 kr
Välj variant först

                  MISSHA M Perfect Cushion Moisture No21
 • No. 21

  Tillfälligt slut
225 kr
Tipsa en vän
Den magiska kudden som återfuktar med varje touch-up och ger en fräsch och vitaliserad hy. Ett kompakt puder som med sina återfuktande ingredienser ger ett intryck av en frisk och strålande hy, med bra täckning utan att se varken för matt eller för g… Läs mer här

MISSHA M Magic Cushion Moisture SPF50+ PA+++

Den magiska kudden som återfuktar med varje touch-up och ger en fräsch och vitaliserad hy. Ett kompakt puder som med sina återfuktande ingredienser ger ett intryck av en frisk och strålande hy, med bra täckning utan att se varken för matt eller för glansig ut.

M Magic Cushion Moisture SPF 50 innehåller SPF 50 och förebygger rynkor, ljusar upp huden och blockerar skadliga strålar från solen.

 • Återfuktad och vitaliserad hud
  Innehåller 3 typer av blomvatten (lotusvatten, majsblomvatten, rosvatten) för att främja maximal återfukt och vitaliserad hud.
 • Skapar ett återfuktande lager på huden
  Innehåller 3 blommoljor (primrosolja, färgtistelolja, solrosfröolja) för att bilda ett skikt på huden och hjälpa till att kontrollera oljevattenbalansen och förhindra förlust av fukt.
 • Strålande hudeffekt
  Innehåller Photo-Well Blurring puder för att korrigera tråkig hud och skapa en ljus och strålande hy.

Nyckelingredienser:
3 typer av blomvatten för återfuktad hy:
Lotusvatten, Blåklintsvatten, Rosvatten

3 typer av blomolja för vårdande effekt:
Primrosolja, Färgtistelolja, Solrosfröolja

Rekommenderas till:
 • De som letar efter fuktgivande smink
 • De som vill skapa en fuktig, strålande och vitaliserad hy
 • De som behöver täckning samtidigt som de blir återfuktade
Användning

Få lagom mängd på kudden och klappa försiktigt på ansiktet efter hudens struktur. Fortsätt applicering för att uppnå en jämn och slät applikation. Applicera en liten mängd flera gånger för en naturlig och strålande finish. Stäng locket tills du hör ett "klick"-ljud för att förhindra att fukt och aktiva ingredienser i formeln avdunstas. Rengör sminkkudden regelbundet! Använd ett milt rengöringsmedel eller ett neutralt tvättmedel och ljummet vatten för att försiktigt rengöra kudden. Låt torka ut.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

MISSHA M Magic Cushion Moisture SPF50+ PA+++

Medelbetyg (5.0): 5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Längtaaar
2018-06-20 av: Roza K
När kommer ni få in mer av dessa? Det är tydligen bara eleven och lyko som säljer dem inom Sverige. Och hos båda är dem tillfälligt slut.? Hur lång tid tar det tills ni kommer få in dem igen?