search

MISSHA
Phytochemical Skin Supplement Sheet Mask Catechin/Hydrating

MISSHA Phytochemical Skin Supplement Sheet Mask Catechin/Hydrating
39 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
MISSHA Phytochemical Skin Supplement Sheet Mask Catechin/Hydrating är en näringsrik sheetmask, berikad med gröna frukter och grönsaker vilka har en rikligt återfuktande effekt på huden samt ger huden en kylande känsla. Läs mer här

Ingår i 1 kampanj:

-15% när du handlar hudvård för över 499 kr
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

MISSHA Phytochemical Skin Supplement Sheet Mask Catechin/Hydrating

MISSHA Phytochemical Skin Supplement Sheet Mask Catechin/Hydrating är en näringsrik sheetmask, berikad med gröna frukter och grönsaker vilka har en rikligt återfuktande effekt på huden samt ger huden en kylande känsla.

  • Näringsrik sheetmask
  • Berikad med gurka, basilika och kiwi
  • Kylande effekt

Innehåll: 25 ml

Användning

Applicera den tunna masken på rengjort och torrt ansikte. Låt den sitta kvar i 15-20 minuter och klappa sedan in resterande serum på huden. Avsluta med fuktighetskräm för att kapsla in fukten.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller