search

MISSHA
Super Aqua Cell Renew Snail Hydro Gel Mask

MISSHA Super Aqua Cell Renew Snail Hydro Gel Mask
65 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
Upplev en sheetmask utöver det vanliga med MISSHA's Super Aqua Cell Renew Snail Hydro Gel Mask! Denna svalkande ansiktsmask verkar intensivt återfuktande, stärkande och vårdande på alla hudtyper, och är en perfekt inkörsport till märkets fantastiska … Läs mer här

Ingår i 1 kampanj:

-15% när du handlar hudvård för över 499 kr
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

MISSHA Super Aqua Cell Renew Snail Hydro Gel Mask

Upplev en sheetmask utöver det vanliga med MISSHA's Super Aqua Cell Renew Snail Hydro Gel Mask! Denna svalkande ansiktsmask verkar intensivt återfuktande, stärkande och vårdande på alla hudtyper, och är en perfekt inkörsport till märkets fantastiska Super Aqua-serie berikad med snigelsekretfiltrat.

Cell Renew Snail Hydro Gel Mask har en rogivande effekt på temporär känslighet som kan uppstå hos en hud som får utstå mycket miljörelaterad stress så som föroreningar och/eller hårt väder. Tack vare olika botaniska extrakt från t.ex baobab, tea tree, kamomill och portlak tillsammans med hyaluronsyra och det speciella snigelsekretfiltratet bidrar Cell Renew Snail Hydro Gel Mask med att ge huden massvis med fukt, näring och förnyad styrka för att bibehålla en hälsosam och lysterfull hud. Det speciella hydro-gel-materialet reagerar med din kroppstemperatur och hjälper effektivt de aktiva ingredienserna att ta sig ner i huden för maximal effekt.

Cell Renew Snail Hydro Gel Mask är lika perfekt att använda efter en lång dag på jobbet som en lat söndagsmorgon, när man väl har testat kan man inte få nog!

  • Intensivt återfuktande
  • Passar alla hudtyper
  • Rogivande för en känslig hud
  • Vitaliserande
  • Lystergivande

Innehåll: 1 st sheet mask

Användning

Används efter rengöring och toner. Avlägsna skyddsfilmen från båda sidor av sheetmasken, fördela de två delarna jämnt över huden, observera att det är sidan med den glansiga ytan som ska ligga mot huden. Låt verka i 20-40 minuter, avlägsna sedan. Klappa varsam in resterande serum tills det absorberats helt.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

MISSHA Super Aqua Cell Renew Snail Hydro Gel Mask

Medelbetyg (4.0): 4/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller