search

MISSHA
Super Aqua Ice Tear Emulsion

MISSHA Super Aqua Ice Tear Emulsion
175 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
Boosta huden rejält med fukt med MISSHA Super Aqua Ice Tear Emulsion! Denna ljuvliga emulsion är berikad med glaciärvatten som hjälper till att både ge fukt men också bibehålla den optimala fuktnivån i huden. Läs mer här

Ingår i 1 kampanj:

-15% när du handlar hudvård för över 499 kr
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

MISSHA Super Aqua Ice Tear Emulsion

Boosta huden rejält med fukt med MISSHA Super Aqua Ice Tear Emulsion! Denna ljuvliga emulsion är berikad med glaciärvatten som hjälper till att både ge fukt men också bibehålla den optimala fuktnivån i huden.

Glaciärvattnet kommer från den rena, klara regionen av Patagonien för att ge huden bästa möjliga återfuktning och avslappnande vård. Den kylande känslan glaciärvattnet ger känns otroligt skön på huden, särskilt efter en dag i solen eller på irriterad/rodnande hud! Strukturen av glaciärvattnet är likt det hudstärkande hexagonal-vattnet (snövatten), för optimal hudvård.

Den mineralrika formulan hjälper till att förbereda huden med en återfuktande bas. Super Aqua Ice Tear Emulsion penetrerar huden varsamt men effektivt, för att hjälpa till att balansera hudens fuktnivå och för att stärka hudens egna skydd, för en mjuk och len finish utan att klibba eller kladda.

  • För alla i behov av en fuktboost.

Innehåll: 150 ml

Användning

Använd som steg 3 i din hudvårdsrutin, efter essence. Applicera med händerna på ansiktet och badda huden varsamt.

Nyckelingrediens: Glaciärvatten

I Patagonien är glaciärvattnet rent och klart, i naturens renaste form. Orört i flera tusen år, blev det naturliga glaciärvattnet skapat från smältande glaciärer i den rena regionen Patagonien, Chile. Glaciärvattnet är rikt på mineraler, kalcium och magnesium vilket hjälper till att kontrollera hudens balans och erbjuder fukt till huden.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

MISSHA Super Aqua Ice Tear Emulsion

Medelbetyg (4.5): 4,5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
4/5Bra produkt men förpackningen suger.
2018-09-15 av: Maritha H
Superbra produkt som snabbt går in i huden men hur sjutton får man ut önskad mängd ur flaskan? Först händer ingenting, sedan händer ingenting, man skakar frenetiskt på flaskan, lite kommer ut, man skakar lite till och då jäklar, hela handen blir full av klet.
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
4/5Kär i produkten, hatar förpackningen.
2019-02-23 av: Catharina (ålder: 25-34)
Det här har varit den bästa emlusionen jag har testat på länge. Har varit så underbart med ett extra lager fukt, speciellt när det har varit så kallt ute. Produkten är inte kladdig, återfuktar ordentligt och sjunker verkligen in i huden.
Passar perfekt under dag- eller nattkrämen alternativt under en mask efter exfoliering.
Dock är förpackningen lite dum då man måste skaka flaskan hårt mot handen för att få ut produkt och ibland kommer det lite för mycket och då är det svårt att hälla tillbaka lite i flaskan. Jag kan dock överse det med tanke på pris och kvalité. Kommer hålla kvar den här i min hudvårdsrutin ett bra tag framöver.
Rekommenderas till: Normal till torr hy