MISSHA
Super Aqua Ice Tear Emulsion

(4 Recensioner)
Utgått Fri frakt från 199 kr
Variant : 150 ml
Beskrivning

Boosta huden rejält med fukt med MISSHA Super Aqua Ice Tear Emulsion! Denna ljuvliga emulsion är berikad med glaciärvatten som hjälper till att både ge fukt men också bibehålla den optimala fuktnivån i huden. Glaciärvattnet kommer från den rena, klara regionen av Patagonien för att ge huden bästa möjliga återfuktning och avslappnande vård. Den kylande känslan glaciärvattnet ger känns otroligt skön på huden, särskilt efter en dag i solen eller på irriterad/rodnande hud! Strukturen av glaciärvattnet är likt det hudstärkande hexagonal-vattnet (snövatten), för optimal hudvård. Den mineralrika formulan hjälper till att förbereda huden med en återfuktande bas. Super Aqua Ice Tear Emulsion penetrerar huden varsamt men effektivt, för att hjälpa till att balansera hudens fuktnivå och för att stärka hudens egna skydd, för en mjuk och len finish utan att klibba eller kladda.

  • För alla i behov av en fuktboost.

 

Artikelnummer: 68716
Användning

Använd som steg 3 i din hudvårdsrutin, efter essence. Applicera med händerna på ansiktet och badda huden varsamt.

Ingredienser

Glycerin,Dimethicone,Butylene Glycol,Citric Acid,Carbomer,Phenoxyethanol,Stearic Acid,Betaine,Caprylyl Glycol,Squalane,Ethylhexylglycerin,Disodium EDTA,Tocopheryl Acetate,Pentylene Glycol,Triethanolamine,Sorbitan Sesquioleate,Mineral Oil,Water,Polysorbate 60,Lactic Acid,Trehalose,Cetyl Ethylhexanoate,Glyceryl Stearate SE,Allantoin,Laminaria Digitata Extract,Behenyl Alcohol,Laminaria Saccharina Extract,Macadamia Integrifolia Seed Oil,Chondrus Crispus Extract,Spirulina Platensis Extract,Sea Water,Nelumbo Nucifera Flower Extract,Fragrance(Parfum),polydecene,Prunus Mume Fruit Extract,Saccharum Officinarum (Sugarcane) Extract,Hydrogenated Poly(C6-14 Olefin),Mesembryanthemum Crystallinum Extract,Viscum Album (Mistletoe) Fruit Extract

Upptäck mer som Super Aqua Ice Tear Emulsion

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.

Recensioner av denna produkt