MISSHA
Super Aqua Ice Tear Toner

(5 Recensioner)
Utgått Fri frakt från 199 kr
Variant : 180 ml
Beskrivning

Super Aqua Ice Tear Toner från MISSHA är perfekt för dig som är i behov av grundläggande fukt och är på jakt efter en toner som inte ger en klibbig känsla utan bara en mjuk och återfuktad finish. Denna toner är berikad med glaciärvatten, för att ge optimal återfuktning! Glaciärvattnet kommer från den rena, klara regionen av Patagonien för att ge huden bästa möjliga återfuktning och avslappnande vård. Den kylande känslan glaciärvattnet ger känns otroligt skön på huden, särskilt efter en dag i solen eller på irriterad/rodnande hud! Strukturen av glaciärvattnet är likt det hudstärkande hexagonal-vattnet (snövatten), för optimal hudvård. MISSHA Super Aqua Ice Tear Toner är rik på mineraler, detta hjälper huden att absorbera fukt lättare för att ge en friskare, mer återfuktad grund. Denna toner absorberas snabbt av huden och hjälper till att förebygga torrhet.

  • Passar alla hudtyper.

Artikelnummer: 68715
Användning

Efter du rengjort ansiktet, applicera tonern på en bomullspad eller i handflatan och applicera över ansiktet med baddande rörelser tills det absorberats fullt ut.

Ingredienser

Glycerin,Butylene Glycol,Citric Acid,Carbomer,Phenoxyethanol,Betaine,Sodium Hyaluronate,Ethylhexylglycerin,Disodium EDTA,Pentylene Glycol,Water,1,2-Hexanediol,Panthenol,PEG-60 Hydrogenated Castor Oil,Lactic Acid,Arginine,Laminaria Digitata Extract,Laminaria Saccharina Extract,Spirulina Platensis Extract,Pyrus Malus (Apple) Fruit Water,Propanediol,Sea Water,Nelumbo Nucifera Flower Extract,Fragrance(Parfum),Polyglutamic Acid,peg/ppg-17/6 Copolymer,Prunus Mume Fruit Extract,Octyldodeceth-16,Mesembryanthemum Crystallinum Extract

Upptäck mer som Super Aqua Ice Tear Toner

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.

Recensioner av denna produkt