search

MISSHA
The Style Perfect Concealer

MISSHA The Style Perfect Concealer - light beige
49 kr
Välj variant först

                  MISSHA The Style Perfect Concealer - light beige
 • 1 Light Beige

  Tillfälligt slut
49 kr

                  MISSHA The Style Perfect Concealer - natural beige
 • 2 Natural Beige

  Tillfälligt slut
49 kr
Tipsa en vän
Denna krämiga concealer hjälper dig att effektivt täcka mindre skönhetsskavanker så som mörka ringar, eller blemmor. MISSHA The Style Perfect Concealer ger en bra täckning och uppljusande effekt utan att kännas tung på huden! Läs mer här

MISSHA The Style Perfect Concealer

Denna krämiga concealer hjälper dig att effektivt täcka mindre skönhetsskavanker så som mörka ringar, eller blemmor. MISSHA The Style Perfect Concealer ger en bra täckning och uppljusande effekt utan att kännas tung på huden!

Denna concealer är krämig, men innehåller ett lätt, kontrollerande puder som gör att din finish blir så naturlig som möjligt. Idealisk att applicera både innan eller efter foundation, och för en ännu mer naturlig finish rekommenderar vi att avsluta med ett puder.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller