search

MISSHA
Time Revolution The First Treatment Essence

MISSHA Time Revolution The First Treatment Essence
499 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
För en klar, strålande hud - MISSHA Time Revolution The First Treatment Essence är det du behöver! Denna högkoncentrerade essens har en mild men effektiv formula som hjälper till att balansera och återfukta huden samtidigt som huden får en fastare kä… Läs mer här

Ingår i 1 kampanj:

-15% när du handlar hudvård för över 499 kr
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

MISSHA Time Revolution The First Treatment Essence

För en klar, strålande hud - MISSHA Time Revolution The First Treatment Essence är det du behöver! Denna högkoncentrerade essens har en mild men effektiv formula som hjälper till att balansera och återfukta huden samtidigt som huden får en fastare känsla.

Time Revolution The First Treatment Essence hjälper dig att kontrollera din huds rytm och erbjuder anti-age egenskaper, fukt, avslappnande känsla och uppljusande effekt. Detta tack vare bl.a 80% fermenterat jästextrakt!

Vad är fermenterat jästextrakt?

Det fermenterade jästextraktet har blivit utvunnet ur fissionsjäst, som har liknande struktur som multipliceringen av människoceller. Det fermenterade jästextraktet är hudvänligt och har liknande komponenter som NMF (Natural Moisturizing Factor) för att hjälpa huden på djupet genom återfuktning, balansering och fasthet. Jäst är en naturligt förstärkt vitamin B-grupp. Vitamin B stödjer metabolismen vilket främjar en mer välmående hud.

Fermenterat jästextrakt absorberas snabbt av huden för att omedelbart ge energi. Det innehåller vitamin B3 för att boosta hudens elasticitet och barriärfunktion. DN-Aid hjälper till att ge vitalitet till åldrande hud samt skyddar hud som blivit utsatt för UV-strålar.

För en välmående hud där fina linjer reducerats och hudtonen är jämnare - med en strålande finish!

Innehåll: 150 ml

Användning

Använd efter rengöring och toner. Applicera essensen på en bomullspad eller i handflator och applicera genom att varsamt dabba på huden tills det är fullt absorberat. Följ med lotion, serum, ögonkräm och ansiktskräm.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

MISSHA Time Revolution The First Treatment Essence

Medelbetyg (4.5): 4,5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Lever upp till hypen
2018-05-12 av: Nora F (ålder: 35-44)
Använd direkt efter cleansing för optimal resultat. De fermenterade ingredienserna ger huden lyster; några droppar räcker länge. Vätskan går in i huden direkt och förbereder den att ta emot all näring från nästkommande produkter. Den är dock väldigt rinnig vilket gör det något svårare att applicera. Akta så det goda inte droppar ner på golvet.
5/5För en välmående hud.
2018-01-11 av: Helena (ålder: 45-54)
En fantastisk produkt. Fick vänja in denna till min känsliga rosacea hud. Men vilket resultat. En välmående och hydrerad hy med massor av lyster. Aldrig märkt sådant resultat av bara en produkt.
Rekommenderas till: Alla som vill ha en välmående hud.
5/5Bäst
2017-07-05 av: F
Älskar denna! Enkel att använda och märker verkligen skillnad när jag är utan den ett tag. Använder den efter toner.