search

MISSHA
Time Revolution Vitality Cream

MISSHA Time Revolution Vitality Cream
309 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
För en fräsch och återfuktad hud med en mer ungdomlig look, prova MISSHA Time Revolution Vitality Cream! Denna härliga ansiktskräm glider smidigt på huden och smälter in för att ge fukt, näring och en boost till elasticiteten. Läs mer här

Ingår i 1 kampanj:

-15% när du handlar hudvård för över 499 kr
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

MISSHA Time Revolution Vitality Cream

För en fräsch och återfuktad hud med en mer ungdomlig look, prova MISSHA Time Revolution Vitality Cream! Denna härliga ansiktskräm glider smidigt på huden och smälter in för att ge fukt, näring och en boost till elasticiteten.

Time Revolution Vitality Cream är berikad med "Red Complex" en blandning av granatäpple, hibiskus och tranbär som ger huden fantastisk energi. DN Aid hjälper till att skydda huden medan Trilagen och linfrö boostar hudens elasticitet för att reducera synbarheten av fina linjer och rynkor.

Innehåll: 50 ml

Användning

Använd som sista steg i din hudvårdsrutin. Applicera en lagom mängd över ansiktet.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

MISSHA Time Revolution Vitality Cream

Medelbetyg (4.0): 4/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller