search

Mizon
Snail Repair Eye Cream

25 ml Mizon Snail Repair Eye Cream
25 ml Mizon Snail Repair Eye CreamMizon Snail Repair Eye Cream
Från:
150 kr
Välj variant först

                  15 ml Mizon Snail Repair Eye Cream
 • 15 ml

  Tillfälligt slut
150 kr

                  25 ml Mizon Snail Repair Eye Cream
 • 25 ml

  Tillfälligt slut
239 kr
Tipsa en vän
Med Snail Repair Eye Cream får du högpresterande ögonkräm bestående av hela 80% av snigelsekretfiltrat, en av de mest använda och populära ingredienserna inom K-beauty. Detta filtrat är otroligt multifunktionellt och har bl.a en effektiv verkan på hu… Läs mer här

Ingår i 2 kampanjer:

-15% när du handlar hudvård för över 499 kr

Mizon Snail Repair Eye Cream

Med Snail Repair Eye Cream får du högpresterande ögonkräm bestående av hela 80% av snigelsekretfiltrat, en av de mest använda och populära ingredienserna inom K-beauty. Detta filtrat är otroligt multifunktionellt och har bl.a en effektiv verkan på hudens naturliga återhämtningsprocess. Det verkar uppljusande, reducerarar synlighet av fina linjer och rynkor samt främjar en förbättrad hudstruktur för en ungdomligare utstrålning kring det fina området runt ögonen. Huden blir mer motståndskraftig, smidig och återfuktad tack vare ett rikt innehåll av elastin och naturlig glykolsyra som också går att finna i snigelsekretfiltratet.

Övriga aktiva ingredienser i detta serum är EGF - en plantbaserad tillväxtfaktor som hjälper till att stimulera cellförnyelsen, uppljusande niacinamide samt vårdande mandelextrakt, bixax och olja från ängkrasse. Med sin lätta textur och aktiva formula är Snail Repair Eye Cream den ultimata ögonkrämen till alla hudtyper och tillstånd då dess verkningsområden täcker det mesta.

 • 80% snigelsekretfiltrat
 • Anti-age
 • Vårdande
 • Fuktgivande
 • Reducerar synlighet av fina linjer & rynkor
 • Uppljusande
 • Främjar hudens naturliga återhämtningsprocess
Användning

Ta en liten mängd kräm och dutta försiktigt med fingertopparna på huden runt ögonen tills den absorberats av huden. Använd morgon och kväll.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Mizon Snail Repair Eye Cream

Medelbetyg (4.0): 4/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Superskön
2018-03-22 av: emma n (ålder: 25-34)
Fantastisk skön, den återfuktar verkligen huden och känns vårdande. Jag använder den även förebyggande mot rynkor.
Rekommenderas till: Alla
2 av 2 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5älskar!
2018-12-12 av: Natasha (ålder: 15-24)
Har använt denna dagligen och den har fått mina stackars fransar (som har under åren blivit plågade med extentions och tjock vidrig mascara) att må så mycket bättre. Jag har naturligt väldigt långa fransar men deras tillväxt har alltid varit begränsad på grund av de produkter jag har använt. Ögonkrämen återfuktar huden runt ögonen och jag har även använt den på fransarna. Ögonen mår mycket bättre och allt är tillbaka till sin ursprungliga form =) älskar! Superb för att återfukta ögat
Rekommenderas till: alla som behöver fukt
5/5Superskön och dryg!
2018-11-04 av: Maja
Det jag gillar mest med denna är att den känns både varm och kall när man applicerar den. Vet inte om detta bara är jag eller om fler upplever det. Känner att jag har mer lyster runt ögonen och är mindre svullen. Såklart lite spännande att den innehåller snigel också..
Rekommenderas till: Alla
4/5Rekommenderas!
2019-03-12 av: Jenny K (ålder: 35-44)
Har använt denna ögonkräm i ca 3 månader nu och ser en stor skillnad. Jag upplever min hy mycket mer klar och jämn, har även duttat den på mindre pigmentfläckar som nu knappt är synliga längre. Produkten är också väldigt dryg, trots daglig användning så har jag halva burken kvar! Kände mig först lite tveksam till om snigelsekret faktiskt skulle göra någon skillnad, men det har visat sig vara lite av en mirakelprodukt.
Rekommenderas till: Alla
1/5besviken
2018-11-11 av: Marketta J
funkar inte för mig som är över 60..gör absolut inget annat än lite eksem under ena ögat..har testat många olika ögonkräm o den här är sämst..
Rekommenderas till: unga och icke allergiska