search

Mizon
Snail Repair Intensive Ampoule

Mizon Snail Repair Intensive Ampoule
329 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
Med Snail Repair Intensive Ampoule får du ett koncentrerat serum bestående av hela 80% av snigelsekretfiltrat, en av de mest använda och populära ingredienserna inom K-beauty. Detta filtrat är otroligt multifunktionellt och har en effektiv verkan på … Läs mer här

Ingår i 2 kampanjer:

-15% när du handlar hudvård för över 499 kr
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

Mizon Snail Repair Intensive Ampoule

Med Snail Repair Intensive Ampoule får du ett koncentrerat serum bestående av hela 80% av snigelsekretfiltrat, en av de mest använda och populära ingredienserna inom K-beauty. Detta filtrat är otroligt multifunktionellt och har en effektiv verkan på hudens naturliga återhämtningsprocess. Det verkar uppljusande, reducerarar synlighet av porer samt främjar en förbättrad hudstruktur för en ungdomligare utstrålning.

Snigelsekrefiltrat har även än antiinflammatorisk effekt samt reducerar rodnad och irritation, vilket gör Snail Repair Intensive Ampoule till ett utmärkt produkt även till dig som har mer känslig- och/eller problemhud. Övriga aktiva ingredienser i detta serum är peptider som verkar anti-age, fuktbindande hyaluronsyra ock antioxidantrikt kakoextrakt. Med lättviktig och potent formula är Snail Repair Intensive Ampoule ett serum som tar sig an ett flertal hudtillstånd och passar bra till alla hudtyper.

  • Anti-age
  • Vårdande
  • Fuktigvande
  • Strukturförbättrande
  • Antiinflammatorisk
  • Passar alla hudtyper inklusive känslig

Innehåll: 30 ml

Användning

Applicera några droppar på rengjord hud efter toner och essence, följ upp med fuktkräm. Använd morgon och kväll. Tänk på att om du också använder dig utav Mizon All In One Snail Repair Cream så ska detta serum appliceras efteråt och inte innan som det traditionellt brukar vara.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Mizon Snail Repair Intensive Ampoule

Medelbetyg (4.5): 4,5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5En favvo
2019-01-19 av: Theres E (ålder: 25-34)
En favorit till min kvällsrutin. Torkar in på nolltid och känns så bra på hyn. Tror denna hjälper till och lugnar min hy och gör att finnar inte blossar upp som de kan ha gjort innan.
Rekommenderas till: Alla
5/5Bästa!
2018-12-21 av: Ashan W (ålder: 35-44)
Imponerande, gör verkligen sitt jobb och lovar enligt beskrivningen. Använder den som kvällsrutin och märker att serumet reparerar min akne. Skulle önska att den kunde dämpa ner mina pigmentförändringar.
Rekommenderas till: Problemhy
5/5Älskar!
2017-09-07 av: Alexandra H
Så bra som en extra boost för fukt (speciellt nu inför vintern). Inte överdrivet klassig som oljor lätt annars blir utan tas snabbt upp av huden och efteråt känns huden helt magisk!
4/5Lugnande och återfuktande
2018-10-11 av: Emmelie (ålder: 25-34)
Tycker om jättemycket, det känns som att den Lugnar ner min torra, Irriterade och reaktiva hud, sjunker in snabbt. Tycker att det känns som att acneutslsag läker och lugnas snabbare och yttorra fläckar minskar
Rekommenderas till: Alla
1/5Dålig!
2018-09-26 av: Sara B
Har acne ärr och det har inte förbättrats alls. Den är väldigt rinnig och vattnig och upplever att den ej sjunker in i hyn. Bättre finns att köpa
5/5Bästa serumet
2018-08-13 av: Helena Therése S
Är helt kär i detta serum som gjort underverk för min hud. Den återfuktar,jämnar ut och läker acne. Inne på andra flaskan och är ett måste i min hudvårdsrutin.
Rekommenderas till: Alla med acnebenägen hud
0 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Fantastisk
2018-05-27 av: Sara
Efter en månads användning är jag nästintill av med min hormonella akne. Jag rekommenderar denna produkt till alla som lider av hormonell akne och torr hud. Den gör underverk!
Rekommenderas till: Akne
0 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Perfekt!
2018-04-23 av: Joanna L
Hur bra som helst! Ett par droppar som sjunker in snabbt! Man blir mjuk och inte ett dugg oljig av den!
0 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.