search

ModelCo
Cheek & Lip Tint

ModelCo Cheek & Lip Tint
Tipsa en vän
En lätt, dubbel funktionell ton för kinder och läppar som erbjuder ett direkt och naturlig rosigt skimmer som passar alla hudtoner. Denna transparenta gel glider på utan problem, och lämnar en perfekt mängd av transparent färg för naturlig, rodnad "p… Läs mer här

ModelCo Cheek & Lip Tint

En lätt, dubbel funktionell ton för kinder och läppar som erbjuder ett direkt och naturlig rosigt skimmer som passar alla hudtoner. Denna transparenta gel glider på utan problem, och lämnar en perfekt mängd av transparent färg för naturlig, rodnad "precis nypt" på dina kinder och ger dina läppar ett sensuell put.

Innehåll: 10 ml

Användning

Dabba försiktigt på produkten med dina fingertoppar, massera inte in den.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

ModelCo Cheek & Lip Tint

Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller