search

ModelCo
Lip Enhancer Illusion Lip Liner

ModelCo Lip Enhancer Illusion Lip Liner
Tipsa en vän
En unik hud-färgad, mjukvax penna som tillåter dig att skapa det perfekta ''putet'' genom att ge illusionen av naturligt fylligare läppar. Perfekt för dig som vill ha fylligare, mer definierade men samtidigt naturligt utseende på dina läppar! Läs mer här

ModelCo Lip Enhancer Illusion Lip Liner

En unik hud-färgad, mjukvax penna som tillåter dig att skapa det perfekta ''putet'' genom att ge illusionen av naturligt fylligare läppar. Perfekt för dig som vill ha fylligare, mer definierade men samtidigt naturligt utseende på dina läppar!

Innehåll: 1,5 g

Användning

Applicera Illusion Lip Enhancer utanför din naturliga läppkontur och fyll i den större delen av läpparna, utom mitt-sektionen. Applicera sedan ditt favorit läppglans ovanpå för att stänga in färgen för en glansig finish.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller