search

mop
c-system Hydrating Shampoo

mop c-system Hydrating Shampoo
Tipsa en vän
Återställer fuktigheten Läs mer här

mop c-system Hydrating Shampoo

Återställer fuktigheten

Rengör ditt hår och skalp med detta antioxidant-rika schampo som innehåller en blandning av vitaminer och fruktextrakt. Denna sulfatfria formula ser till att ditt hår blir mjukt och hanterbart. pH balanserat och säker att använda för färgat hår.

Egenskaper + Fördelar Ger ditt hår en hälsosam glans. Rik på vitamin C, E och karoten som berikar detta schampo med antioxidanter. Innehåller certifierat organisk mango, svart vinbär och apelsin.

  • pH: 5.5 - 6.5
  • Frå från paraben och sulfat.

Användning

Applicera och massera varsamt hår och hårbotten så du arbetar upp lödder. Skölj noga.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

DELA MED DIG AV DINA FAVORITER
Ladda upp din bild och inspirera #elevenbeauty
VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
Recensera denna produkt

mop c-system Hydrating Shampoo

Medelbetyg (4.5): 4,5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Helt Otroligt!
2012-10-05 av: Caroline H
Helt fantastiskt är detta sulfatfria schampoo! Har provat det några gånger nu, och mitt hår är så MJUKT och GLANSIGT! Och jag har provat mååånga sulfatfria.
Luktar gott och löddrar bra, inte som ett vanligt, men bra! :) Håret blir precis lika rent som att tvätta med ett schampo med sulfater.
Och det går åt lagomt mycket tycker jag :)
Känns SÅ bra, man märker redan efter första tvätten att det inte torkat ut håret som vanliga schampon brukar göra. Håret blir återfuktat men absolut inte fett, det rengör verkligen. KANON!
Rekommenderas till: ALLA!
5/5Fantastiskt! (men odrygt)
2011-03-11 av: Andrea L
Jag trodde inte den skulle vara bra för mitt grova torra hår eftersom konsistensen kändes tunn och rinnig. Det brukar vanligtvis bara vara "tjocka" produkter som rår på mitt hår. Men det här schampoot är HEEELT fantastiskt! Det är lite ordygt och tar slut snabbt men det gör nästan ingenting för det är så himla bra!
Rekommenderas till: Alla
4/5Bra
2012-05-23 av: Caroline (ålder: 25-34)
Till skillnad från balsamet från samma serie är detta verkligen något att ha. Jag har färgat, långt och aningen torrt hår. Efter schamponering med detta schampo känns håret lent, vilket mitt hår ofta inte gör innan jag har använt balsam! Synd är dock att balsamet är så dåligt att det tar bort de positiva effekterna av schampot. Jag skulle köpa detta schampot med ett annat balsam helt enkelt.