search

Moschino
Forever for Men EdT

Moschino Forever for Men
Moschino Forever for MenMoschino Forever for MenMoschino Forever for MenMoschino Forever for MenJosh Beech
Tipsa en vän
En tidlös doft som skapats för den klassiska mannen. En fräsch och sensuell doft med moderna och överraskande noter. Doften inleds med en ljus och djärv friskhet med accenter av kumquat, bergamott och stjärnanis. I hjärtat finns mjuka noter av salvia… Läs mer här

Moschino Forever for Men EdT

En tidlös doft som skapats för den klassiska mannen. En fräsch och sensuell doft med moderna och överraskande noter. Doften inleds med en ljus och djärv friskhet med accenter av kumquat, bergamott och stjärnanis. I hjärtat finns mjuka noter av salvia och tonkaböna som blandas med pulserande nyanser av svartpeppar. Den torra basen ger en viril och intensiv karaktär av vetyver, värmd av förföriska noter av mysk och sandelträ.

Flaskan speglar Moschino's DNA; Klassisk med en "twist". På toppen av flaskan sitter en logotyp som speglar den ikoniska detaljen av Moschino's mode.

  • Lanserad 2011.

Doftnoter

Toppnoter

Bergamott, Kumquat & Stjärnanis.

Hjärtnoter

Salvia, Svartpeppar & Tonkaböna.

Basnoter

Vetivert, Mysk & Sandelträ.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Moschino Forever for Men EdT

Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller