search

Mountain Fresh
Naturlig Deodorant

Mountain Fresh Naturlig Deodorant
99 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
Mountain Fresh är en helt naturlig produkt med lång livslängd som håller både män och kvinnor fräscha hela dagen. Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

Mountain Fresh Naturlig Deodorant

Mountain Fresh är en helt naturlig produkt med lång livslängd som håller både män och kvinnor fräscha hela dagen.

100 % NATURLIG DEODORANT
Mountain Fresh är en ren naturprodukt som kan användas på hela kroppen. Det unika med deodoranten är att den är skapad av naturens egna mineralsalter. Salter som utvunnits ur bergskristall.

MILD MOT HUDEN
Mountain Fresh innehåller ingen alkohol, inga oljor eller kemikalier som andra deodoranter gör. Den kladdar inte och missfärgar inte dina kläder. Mountain Fresh håller huden len och smidig på ett naturligt sätt. Därför är den bra för även för dig som har extra känslig hud.

LÄTT ATT ANVÄNDA
Mountain Fresh stryker du på direkt efter duschen när din kropp fortfarande är våt. Eller så fuktar du deodoranten innan du använder den. Deodoranten lämnar endast kvar en mikroskopiskt fin hinna, som neutraliserar PH-värdet och stoppar bakterietillväxten. På så vis håller den din hud luktfri, samtidigt som dina porer kan andas naturligt.

Innehåll: 90 g

OPARFYMERAD
Mountain Fresh är helt luktfri. Du kan använda din egen favoritparfym utan att den störs av andra dofter. Deodoranten passar dessutom lika bra till både män och kvinnor. Och du når lika bra resultat på fötterna som under armarna.

OSLAGBAR LIVSLÄNGD
Mountain Fresh har en livslängd på minst 10 månader med normal, daglig användning. Den räcker 4-5 gånger så lång tid som ett vanligt deodorantstick i samma storlek.

INGREDIENSER
Ren bergskristall (Cirka 99,75% Ammoniumaluminiumdi-sulfat & cirka 0,25% Calciumsulfat-dihydrat).

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Mountain Fresh Naturlig Deodorant

Medelbetyg (4.0): 4/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Trodde jag aldrig!
2013-01-29 av: Cecilia (ålder: 15-24)
När jag klickade hem den hade jag inga som helst förhoppningar på att den skulle fungera, men hör och häpna, det gjorde den faktiskt! Kom ihåg att applicera på fuktig hud, eller att deon är lite halvblöt. Se dock upp för att det För blött, då håller den inte!

För mig har den hållit under en hel skoldag och ett pass på gymmet! Otroligt verkligen!
Dock kan det lukta av en liiten nyans av svett, men verkligen inte värre än en vanlig deo blandat med svett. Doften jag känner nu känns endast om jag praktiskt taget kör in näsan i armhålan, haha.

Kan tilläggas att jag alltid haft problem med att hitta deos som verkligen fungerar, men den här stenen är riktigt sjuk, det funderar faktiskt superbt som vardags-deo iallafall!

Det ÄR värt ett försök, det kan kan hända att den faktiskt passar dig, och då är det ju super!
Rekommenderas till: Alla! Give it a go.
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Över förväntan
2013-05-26 av: Jennifer G (ålder: 15-24)
Fungerar faktiskt. Doftfri.
Rekommenderas till: Alla
5/5Överraskad!
2013-02-27 av: Cornelia B (www.dekoria.se)
Hittills har denna funkat väldigt bra! Och jag har aldrig tidigare hittat en naturlig deo som funkar på mig, trots många dyra inköp! Lycklig!
Rekommenderas till: Alla som vill ha naturligare skönhetsvård
5/5Mycket bra!
2013-01-08 av: Maria
Har använt denna deo i ca ett halvår nu och kan säga att jag är supernöjd. Funkar en hel arbetsdag. Känns inte att man har den på sig och den luktar ingenting. Perfekt!
5/5Fungerar jättebra!
2012-10-08 av: Anna (ålder: 15-24)
Har kikat på denna i flera år och nu har jag äntligen köpt den. Den är nog den bästa deon jag har provat. Började bli överkänslig sedan jag provat Garniers 48h deo och efter den funkade nästan ingen alls. Men det gör som sagt denna! Helt doftfri och smidig att använda. Man blir len och skön. Nu har jag klickat hem en till eftersom sambon också vill ha.
Rekommenderas till: Alla, speciellt personer med känslig hud.
5/5Fungerar!
2012-08-25 av: Simeon (ålder: 35-44)
Jag svettas ofta rejält och har aldrig hittat en deoderant som fungerat före jag hittade Mountain Fresh. Kan bara instämma i de andra positiva recensionerna. Hade ganska mycket kvar på min gamla deoderant när jag gick in i orderhistoriken och förvånades när jag såg att det var ganska exakt för två år sedan jag beställde den! Och då har jag använt den var dag! Snacka om att vara såväl dryg som prisvärd!

Det kanske är att så att den fungerar olika på olika personer, men på mig fungerar den utmärkt!
Rekommenderas till: Den som inte är nöjd med sin nuvarande deoderant.
5/5Fungerar!
2012-03-28 av: Sophia (ålder: 35-44)
Märklig med bra produkt. Man märker inte ens av produkten, den varken syns eller känns, men den gör verkligen underverk! Håller torrt och luktfritt bättre än vanliga deodoranter:-)
Rekommenderas till: Alla
5/5Märklig men superbra!
2012-01-09 av: Elsa E (ålder: 25-34)
Detta är i särklass den mest mystiska produkt som jag någonsin har köpt men jag är så glad att jag har gjort det! Den kladdar inte, lämnar inga vita fläckar eller märken på kläder eller kropp samt min man kan använda den utan att lukta överhuvudtaget under armarna på HELA DAGEN! Vi båda tycker om att den är helt naturlig och därmed slipper oroa oss för främmande ämnen i form av syntetiska material.
Kan upplevas som en dyr vara vid första ögonkastet, men den är värd mycket mer än man betalade för den!
Rekommenderas till: ALLA!
5/5Otrolig
2012-01-07 av: Sanna H (ålder: 15-24)
Denna deodorant är helt otrolig! Den gör så man inte doftar ett dugg svett! Inte ens om man har dansat i 4 timmar... Har aldrig varit med om någon så bra deodorant! & den doftar verkligen ingenting, trodde dom skoja med ordet luktfri, men de är faktiskt så. Så då framhävs ens parfym mer, vilket jag tycker är ett plus. =)
Rekommenderas till: Alla
4/5Bra!
2017-08-12 av: Tamilla I (ålder: 15-24)
Själv har jag otroligt känslig och irriterad hud. Har testat allt! Men så hittade jag den här och även om den också framkallar irritation om jag använder den för mycket är det värt det eftersom den är långt bättre andra. Är så glad att den är så billig också med tanke på att den verkligen räcker ett helt år! Ni blir inte besvikna.
Rekommenderas till: För dem med känslig hud
4/5Jättebra och fungerande naturlig deo!
2013-04-14 av: Anna G (ålder: 25-34)
Använde tidigare Urtekrams aloe vera-deo, men jag fick utslag av den i ena armhålan plus att jag inte tycker att den funkade särskilt bra (en både kände och luktade svett efter någon timme), så har länge letat efter ett bra fungerande och naturligt alternativ.
Den här fungerar verkligen, håller länge och varken luktar eller får en att känna sig svettig. Dock fick jag som andra beskrivit utslag även av den här i armhålan, men brukar ta på Burts Bees miracle creme innan och nu har det blivit bättre.

Den här kommer jag absolut att fortsätta använda, så nöjd med att ha hittat en naturlig deo som verkligen fungerar!
Rekommenderas till: Alla!
4/5Den Fungerar Tydligen!
2012-12-01 av: Pseudonym (ålder: 25-34)
På mig och tjejkompisen fungerade denna som en dröm. Märklig liten sak, men den gör vad den skall till vardags! Den varken syns, känns eller luktar. Kläderna missfärgas inte. Märkligt befriande faktiskt...

Kanske inte något som ensamt klarar av mkt aktivitet under varma sommardagar, men till vardags/kontorsjobbet/hemma. Den håller inte för ett svettigt gympass - men å andra sidan så luktar man inte ett dyft svett heller, så det är bara tummen upp! Förstår inte varför man skall blockera körtlarna med kemikalier när man ändå svettas över resten av kroppen när man tränar =/ But that's just me.

Kör en annan naturlig (flytande) deo lite parallellt med denna, så det var kanske en anledning till varför den verkade så galant direkt. Går man över från vanliga deon till denna så kanske det tar lite tid - så börja med fördel när det är kallare väder och man inte svettas så mycket, så hinner kroppen anpassa sig.
Rekommenderas till: Ingen mirakellösning för precis Alla, men PROVA(!) det är underbart om det fungerar för Dig!
3/5Bra till vardags
2012-07-23 av: Lina (ålder: 15-24)
Den fungerar vid vardagliga aktiviteter, men inte på löprundan. Dessutom är den opraktiskt när man inte har tillgång till vatten, på resor till exempel.
Rekommenderas till: De som inte idrottar
3/5Bra
2012-05-23 av: Caroline (ålder: 25-34)
Jag inser alla fördelar med denna deodorant, men är väl inte lika imponerad som de andra verkar vara. Väldigt positivt är att den inte syns ett enda dugg, varken på mig eller på kläder, och den luktar INGENTING (bra med oparfymerat om man ska vara mycket i solen!). Men den är lite knepig att applicera (när har man tagit tillräckligt när den är helt omärkbar på huden?), och helt ärligt tycker jag att en vanlig deo för 30 kr ger ett lite mer effektivt skydd mot svett.
Rekommenderas till: Den som vill ha parfymfritt och naturligt
2/5nja
2012-07-06 av: Johanna S (ålder: 25-34)
Jag gillar själva produkten men resultatet är jag inte helt nöjd med. Har inte hittat någon naturlig/ekologisk deo än som fungerar en hel dag. Börjar lukta svett om jag stressar eller tränar. Luktar även svett i slutet av dagen om jag så bara har tagit det lugnt...är besviken för jag gillar som sagt produkten i sig! På min sambo däremot fungerar den utmärkt :)
Rekommenderas till: Alla egentligen och hoppas att det fungerar för någon :)
1/5Dålig
2012-10-19 av: S (ålder: 15-24)
den gör ingen skillnad, kan lika bra vara utan.
Rekommenderas till: folk som vill stinka
1/5Fungerade inte för mig
2012-08-14 av: Susanne (ålder: 25-34)
Jag ville så gärna att den skulle fungera - och för vissa gör det uppenbarligen det. Jag provade ett par veckor, men den fungerade inte. Alla mina kläder luktade svett i slutet av dagen - och det var faktiskt värre än om jag helt enkelt struntade i deo.
1/5Inte bra...
2012-08-12 av: Sanna (ålder: 15-24)
För mej fungerade inte denna deo...
Rekommenderas till: till dom som aldrig svettas