search

Moxie
Tamponger

Moxie Tamponger
Tipsa en vän
Designad i hög kvalité och ur ett kvinnligt perspektiv! Moxies tamponger kommer i två unika och diskreta återvinningsbara burkar som dessutom är otroligt söta. För att skapa perfektion till lyx så har varje tampong en Silken Glaze™-yta som förb… Läs mer här

Moxie Tamponger

Designad i hög kvalité och ur ett kvinnligt perspektiv! Moxies tamponger kommer i två unika och diskreta återvinningsbara burkar som dessutom är otroligt söta. För att skapa perfektion till lyx så har varje tampong en Silken Glaze™-yta som förbättrar användandet och de har också ett praktiskt "twist"-hölje och en biologiskt nedbrytbar skydds-försegling med en söt rosett på.

Med sin signatur-stil har Moxie gjort saker och ting lite enklare. Det finns tre varianter i Moxies tampong-kollektion, färg-koordinerade för ett lättare val. Aprikos som representerar Mini, Rosa för Medium och Turkos för Super.

  • Fullständigt återvinningsbara askar och ytter-förpackningar.
  • Varje box innehåller 16 tamponger (delat på två askar).
VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Moxie Tamponger

Medelbetyg (4.5): 4,5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Så söta!!
2012-02-13 av: Lina Maria (ålder: 25-34)
:)
Rekommenderas till: Alla kvinnor
4/5Perfekt burk
2013-12-28 av: Carin H (ålder: 35-44)
Jag köpte dessa för burkens skull. Jag skämms inte för att ha tamponger i väskan, men jag känner inte att jag behöver skylta med dem heller. Så därför stoppar jag mina i de här söta burkarna. Tampongerna i sig är som vilka andra tamponger som helst.
Rekommenderas till: alla som använder tamponger...