search

Moyana Corigan
Body Smoothie, Chocolate

Moyana Corigan Body Smoothie, Chocolate
Tipsa en vän
En härlig återfuktande lotion för hela kroppen som innehåller mjukgörande sheasmör och E-vitamin. Dryg och vårdande med en mycket behaglig konsistens som snabbt absorberas i huden utan att kladda. Läs mer här

Moyana Corigan Body Smoothie, Chocolate

En härlig återfuktande lotion för hela kroppen som innehåller mjukgörande sheasmör och E-vitamin. Dryg och vårdande med en mycket behaglig konsistens som snabbt absorberas i huden utan att kladda.

Chocolate är en lyckospridande chokladdoft som är oemotståndlig!

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Moyana Corigan Body Smoothie, Chocolate

Medelbetyg (4.0): 4/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
4/5behaglig konsistens och god doft
2016-02-21 av: Catherine R (ålder: 25-34)
Doften är mer åt kakao hållet än smarrig chokladkaka, jag gillar den! Sjunker in snabbt i huden. Stort plus att den är eko. lite minus för det något höga priset