search

Mugler
Alien EdP

Thierry Mugler Alien EdP
Från:
485 kr
Välj variant först

                  Thierry Mugler Alien EdP
 • 30 ml

485 kr

                  Thierry Mugler Alien EdP
 • 60 ml

799 kr
Tipsa en vän
En doft som benämns "woody amber - solar floral", skapad genom en djärv utsvävning av två kraftfulla noter och förljuvad genom en strålande blomma. En parfym med tre uppenbarelser. Läs mer här

Thierry Mugler Alien EdP

En doft som benämns "woody amber - solar floral", skapad genom en djärv utsvävning av två kraftfulla noter och förljuvad genom en strålande blomma. En parfym med tre uppenbarelser.

ALIEN… En uppenbarelse av ambra
Mugler drömde om en ny ingrediens, en modern ambra: en talisman med en varm, lugnande själ; en mineral huggen till en värdefull sten med gåtfull kraft; ett välgörande och lugnande föremål. En uppenbarelse av ambra som bär alla Thierry Mugler's typiska kännetecken: en vit, transparent ambra, en överdådig doft som är modern men ändå tidlös.

ALIEN… En uppenbarelse av trä
En träig not, Cashmeran, ackompanjerar den nya ambran. En not vars gåtfulla namn tar oss med på en resa till avlägsna platser och framkallar mjukheten hos ett förnämt silkesmaterial. Denna träuppenbarelse är distinkt, förtrollande, full av kraft och mystik och stimulerar vår fantasi.

ALIEN… En blommig uppenbarelse
Genom föreningen av dessa lyxiga noter uppstår ett ljus. En strålande sol, den sprudlande kvinnliga skönheten presenterad genom glansen av Jasmine Sambac. En mild men kraftfull blomma med ömtåliga kronblad som brukar offras till gudarna. Den blommar under den indiska solen och avger en förtrollande doft med en antydan till gröna noter och apelsinblomma… en doft som för oss till en plats mellan det exotiska och det spirituella. En blomma som symboliserar absolut kvinnlighet. Denna blommiga uppenbarelse har en lätthet och en grace som charmar och griper tag i oss.

Ur denna sammanslagning av "woody amber floral", har fötts en strålande, vibrerande och gåtfull parfym… En parfym som hypnotiserar och påverkar våra önskningar, våra njutningar, vårt hopp.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Mugler Alien EdP

Medelbetyg (4.0): 4/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Underbar
2018-09-12 av: Valentina M
Bästa parfym som jag hade... Luktar jätte gott..och håller länge..
Rekommenderas till: Skulle rekommendera till alla som vill lukta gott..
5/5Världens bästa
2017-06-21 av: Anna
Den absolut favoriten bland parfymer! Räcker med ett sprut och man luktar gott resten av dagen, utan att den blir för stark. Funkar på jobbet som på en utekväll. Fick den i julklapp för tre år sedan och var lite skeptisk i början då jag inte haft någon parfym som luktat i närheten av den. Men efter att ha använt den några gånger så är det ett måste att alltid ha en i badrumsskåpet. Känns tyvärr lite i plånboken efter ett inköp av denna men så fort man tar på sig den så är det bortglömt.
5/5Underbar!
2015-07-20 av: Angelique S (ålder: 15-24)
Luktar verkligen jätte gott!
Rekommenderas till: Alla som vill lukta fräscht och inte för mycket
4/5En elektrisk jasminbomb!
2017-11-10 av: Nathalie M (thefloralheart.blogg.se)
Alien är inte riktigt lika högljudd eller over-the-top (underbar) som sin ikoniska syster Angel av samma skapare, men är mer som ett elektriskt ljus som lyser upp vilken mörk natt som helst. Fullproppad med jasmin, med värme av amber och trä så är Alien verkligen en doft som ej går obemärkt förbi. Om du är ett fan av tunga vita blommor och vill ha en ganska högljudd doft som ändå efter några timmar liksom smälter samman med dig - kör, bara kör. Det här är liksom jasmindofternas jasmindoft och kan åtminstone fungera som bra referensdoft för andra dofter med liknande noter.

Alien bör åtminstone upplevas någon gång i livet och letar du en bra doft med bra prestanda och hållbarhet, så är den nog för dig.
Rekommenderas till: jasminälskare och personer som ej vill gå obemärkta förbi
3/5MUGLER ALIEN
2019-02-12 av: jenny a
Fin jasmindoft, kan upplevas som ganska stark. Passar bra för den som älskar jasmindofter.
1/5Stark tantdoft!
2018-07-08 av: Fanny F (ålder: 25-34)
Jag gillade inte denna doft alls, i mitt tycke luktar den som en tung stark tantparfym.