MÜHLE
Liscio Safety Razor Shaving Set Synthetic Black Fibre, Resin

Utgått Fri frakt från 199 kr
Variant :
Beskrivning

Ett tredelat rak-set från MÜHLE som ger dig en säkerhetsrakhyvel samt rakborste i syntethår. Du får också ett stilrent ställ där du kan hänga upp dina verktyg när du inte använder dem.

  • Både borste och rakhyvel har handtag i vit resin med krom-pläterade metalldetaljer, och ingår i serien Liscio

Rakborsten

En syntetisk, veganvänlig kvaltétsborste speciellt framtagen för våtrakning. Med mörka strån och otrolig mjukhet har den stora likheter med naturligt material av samma höra standard som Pure Badger-hår, men är dessutom ytterligare en aning mjukare vid topparna.

Syntetiskt hår har även stadigare och mer hållbara fibrer än naturligt hår, det har också en förmåga att jobba upp ett rikare lödder av mindre mängd produkt, samt har kortare torktid.

Rakhyveln

En säkerhetsrakhyvel för ultranära rakning med exakt precision och hållbart resultat. Till skillnad från dagens rakhyvlar som har rörliga huvuden som anpassar sig efter ansiktskonturerna, så är huvudet på säkerhetsrakhyvlar låst i en position. Det kan därför behövas en liten invänjningsperiod innan man känner sig helt bekväm med den. Bladen byts lätt ut genom att skruva loss locket.

Setet består utav:

Artikelnummer: 67293

Upptäck mer som Liscio Safety Razor Shaving Set Synthetic Black Fibre, Resin

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.