MÜHLE
Rytmo Fusion Shave Set Synthetic Fibre, Resin Black With Bow

Utgått Fri frakt från 199 kr
Variant :
Beskrivning

Ett snyggt rak-set från MÜHLE som ger dig en en Gilette® Fusion-rakhyvel samt rakborste i syntethår. Du får också ett stilrent ställ tillsammans med en blandskål, för en lyxigare hemmarakning samt smidig förvaring av dina verktyg när du inte använder dem.

  • Både borste och rakhyvel har handtag i svart resin med krom-pläterade metalldetaljer, samt ingår i serien Rytmo

Rakborsten

En syntetisk, veganvänlig kvaltétsborste speciellt framtagen för våtrakning. Med mörka strån och otrolig mjukhet har den stora likheter med naturligt material av samma höra standard som Pure Badger-hår, men är dessutom ytterligare en aning mjukare vid topparna.

Syntetiskt hår har även stadigare och mer hållbara fibrer än naturligt hår, det har också en förmåga att jobba upp ett rikare lödder av mindre mängd produkt, samt har kortare torktid.

Rakhyveln

Gilette® Fusion™ är fem rakblad positionerade ovanför varandra samt har en ett precisionsblad placerad upp mot baksidan av huvudet. Denna design ger en både skonsam och nära rakning, och rakhyveln är lätt att använda även för nybörjaren.

Setet består utav:

Artikelnummer: 67282

Upptäck mer som Rytmo Fusion Shave Set Synthetic Fibre, Resin Black With Bow

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.