search

NailTwist
Nailpolish Remover

NailTwist Nailpolish Remover
Tipsa en vän
Glöm kladdiga bomullstussar. NailTwist är en praktisk nagellacksborttagare som trollar bort lacket på några sekunder. Det enda du behöver göra är att stoppa ner fingret i burken och snurra runt - efter några sekunder är lacket borta. Klibbar inte och… Läs mer här

NailTwist Nagellacksborttagning

Glöm kladdiga bomullstussar. NailTwist är en praktisk nagellacksborttagare som trollar bort lacket på några sekunder. Det enda du behöver göra är att stoppa ner fingret i burken och snurra runt - efter några sekunder är lacket borta. Klibbar inte och lämnar en lätt jordgubbsdoft.

  • Innehåller aceton.

Innehåll: 55 ml

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

  • Hållbar upp till 4 månader efter öppning.
VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

NailTwist Nailpolish Remover

Medelbetyg (4.0): 4/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Nailtwist
2011-01-18 av: Emilia K (ålder: 15-24)
Fungerar riktigt bra faktiskt och lacket försvinnet jättesnabbt, sen lämnar det ingen stark acetonlukt eller uttorkade naglar heller. Så är det roligare att ta bort nagellacket såhär också. Kommer inte på något negativt med den. Fem stjärnor.
8 av 8 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Nailtwist
2011-04-03 av: sara (ålder: 25-34)
Mycket smidigt och snabbt sätt att få bort nagellacket! Synd att man inte har längre tår så att man hade kunnat använda den till fötterna också! :)
Rekommenderas till: Alla som använder nagellack.
4 av 4 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
4/5funkar faktiskt
2011-04-08 av: Ida Josefin P
Funkar bra men har man mörkt lack så blir det lite kvar i kanterna som man får skrapa bort. Men en superprodukt för en liten peng! Smart att ha med i väskan eftersom naglarna doftar jordgubb efter att man haft dem i burken
Rekommenderas till: alla
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Nailtwist
2014-01-22 av: moa (ålder: 15-24)
Fungerar jätte bra! Enkelt, snabbt och smidigt sätt att ta bort nagellacket. Luktar gott också!
5/5Super!
2012-06-29 av: Katherine A (ålder: 15-24, nattstad.se/Altmann)
Gick hur lätt som helst! Älskar denna produkt även fast när jag öppnade min box med min order så osade lukten från boxen, det hade runnit ut en hel del. :'(

Annars en superkul, lätt och effektiv produkt som jag hade kunnat tänka mig ge bort i present. :)
Rekommenderas till: De som använder nagellack såklart!
5/5Underbar produkt!
2011-09-12 av: Anna Ulla Birgitta G (ålder: 35-44)
Kunde inte låta bli att prova den nu när jag fick hem den.
En fantastisk produkt till ett mycket bra pris. Jag är supernöjd!!
Rekommenderas till: Alla nagellacksfreak.
5/5Woooow!
2011-08-09 av: Jillian (ålder: 15-24)
Testade den här produkten så fort jag hade hämtat hem mitt paket. Men alltså, jag är ju mållös! Den här produkten förenklar nagellacksborttaganden till max! Den till och med gör proceduren till ett nöje! Doftar jättegott och jobbar snabbt och effektivt trots att jag hade målat på tre lager med lack.

Minus är då att den inte får bort allt nagellacksglitter (men det är inget att irritera sig på. Glitternagellack är ju en pärs för sig) plus att det står på burken att hållbarheten är endast fyra månader. Men jag tror nästan att man skulle kunna hälla i vanligt flytande nagellacksborttagare i burken. Ska testa när det är dags!
Rekommenderas till: Till precis alla som använder nagellack!
5/5Nailtwist
2011-07-26 av: Nina (ålder: 15-24)
Håller på jätte mycket med nagellack och då självklart aceton. och det luktar inte gott eller är smidigt när det luddar och kletas utanför.
Nailtwist är min bästa vän nu menar! jätte smidig att använda och luktar mycket gott!
5 stjärnor!!
5/5Bästa nagel removern!
2011-05-31 av: Linda J
Ett enkelt och kladd fritt sätt att ta bort nagellacket på! Allt på plats i en förpackning och det känns mkt roligare att måla om naglarna! Bästa jag haft!
Rekommenderas till: Alla
5/5Nailtwist
2011-05-19 av: Hanna (ålder: 25-34)
Helt suverän var den! Hade inga jätteförhoppningar på den och blev väldigt glatt överraskad! Har aldrig varit så enkelt att få bort nagellack! Denna kommer köpas fler ggr. Lätt beroendeframkallande!
Rekommenderas till: Alla som använder nagellack
4/5Nailtwist
2012-04-09 av: Marie F (ålder: 55-64, jobi55.blogspot.com)
En smidig lösning..funkar bra utom på glitterlack som kräver lite mer arbete än att bara vispa runt med fingter i burken :-)..är lätt att ta med och är väldigt dryg
4/5Jordebärsdoft
2011-06-19 av: Alex (stunda.blogspot.com)
Mycket trevlig burk. Naglarna doftar jordebär efteråt och det är ett smidigt sätt att ta bort lacket på. Man får arbeta lite med glitterlack och glittret på naglarna tenderar att riva sönder svampen i burken om man inte tar det väldigt vackert.

För en femma hade produkten löst upp glitterlack lite bättre.
Rekommenderas till: Den som söker ett smidigt sätt att ta bort sitt lack på och som inte osar aceton
3/5Nailtwist
2011-07-25 av: Josefine (ålder: 15-24)
Nagellacket försvinner snabbt och smidigt MEN det torkar ut naglarna. Mina naglar blir väldigt torra och därför använder jag det inte så ofta längre. Själva idéen är bra men skippa acetonet.
3/5Praktisk men uttorkande
2011-07-21 av: Emma (ålder: 15-24, emz.se)
Snabb och effektiv remover, både på ljusa och mörka lack. Däremot så är den väldigt uttorkande - en acetonfri variant hade varit bättre. Jordgubbsdoften kamoflerar dock den starka aceton-lukten vilket jag uppskattade.
Rekommenderas till: Alla som inte har något emot aceton i sin remover.
2/5Nja...
2012-05-11 av: SL
Effektiv, men man måste städa fingrarna efteråt med lite remover för att få bort upplöst nagellack som fastnat på huden och nageln. Torkar ut göre den också. Doften är inte god trots jordgubbetillägget, men remover doftar ju aldrig gott. Känns som mycket arbete för en effekt man kan fixa med remover på en tuss, som vanligt.
Rekommenderas till: ? Nä.. ingen
1/5Uttorkande
2011-09-13 av: Emmy
Den känns väldigt uttorkande, och blir sanbbt smutsig och nej, jordgubbsdoften döljer inte lukten av aceton.
Rekommenderas till: Ingen