search

Naobay
Renewal Argan Oil

Naobay Renewal Argan Oil
Tipsa en vän
Upplev Renewal Argan Oil, en regenererande ansiktsolja som tar din hudvård till nästa nivå. Arganolja innehåller 80 % av de essentiella fettsyrorna: 45 % oljesyra och 35 % linoljesyra kombinerat med ett högt innehåll av vitamin-E. Denna olja är en re… Läs mer här

Naobay Renewal Argan Oil

Upplev Renewal Argan Oil, en regenererande ansiktsolja som tar din hudvård till nästa nivå. Arganolja innehåller 80 % av de essentiella fettsyrorna: 45 % oljesyra och 35 % linoljesyra kombinerat med ett högt innehåll av vitamin-E. Denna olja är en ren, ekologisk jungfruolja.

Arganoljan kallas också berbernas "flytande guld", och de marockanska kvinnorna har i åratal nyttjat den till att reducera- och förebygga ålderstecken då den den främjar en förbättrad elasticitet och bibehåller fuktbalansen. Till Renewal Argan Oil har man även tillsatt druvkärnolja och sesamolja för att stimulera hudens förnyelseprocess.

  • Lyxig ansiktsolja
  • Anti-age
  • Extremt närande & fuktgivande
  • Ekologisk
  • Cruelty Free & vegansk
  • 100% av de totala ingredienserna är naturliga
  • 59% av de totala ingredienserna är ekologiskt odlade

Innehåll: 30 ml

Användning

Applicera tre droppar på kvällen efter rengöring av huden på ansikte, hals och dekolletage. Du kan också tillsätta ett par droppar av oljan till de produkter du brukar använda i din vardagsrutin.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Naobay Renewal Argan Oil

Medelbetyg (5.0): 5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Kärlek till din hud.
2019-02-13 av: Änglavän (ålder: 55-64)
Testa att smörja din hud mellan varven med denna olja. Huden kommer kännas fantastiskt mjuk och skön. Är ditt hår flygigt statiskt ta några droppar och fördela över håret. Väldigt bra och användbar olja.
Rekommenderas till: Alla