search

Narciso Rodriguez
for Her Eau de Parfum

100 ml
Från:
805 kr
Välj variant först

                  50 ml
 • 50 ml

805 kr

                  100 ml
 • 100 ml

1 145 kr
Tipsa en vän
I hjärtat av Her Eau de Parfum finner du mysk som ger en sensuell, långvarig doft, omgiven av tre noter: rosa blommor, mjuk amber och trä. Denna täta, djupa och mystiska EdP är full av glamorös sensualitet. Läs mer här

Narciso Rodriguez for Her Eau de Parfum

I hjärtat av Her Eau de Parfum finner du mysk som ger en sensuell, långvarig doft, omgiven av tre noter: rosa blommor, mjuk amber och trä. Denna täta, djupa och mystiska EdP är full av glamorös sensualitet.

"There is a mystery to the bottle, the mystery that is within us all" A precious thing encased in architecture - Narciso Rodriguez.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Narciso Rodriguez for Her Eau de Parfum

Medelbetyg (5.0): 5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Köpköp!
2018-02-14 av: B. (ålder: 15-24)
Verkligeen nästan ett måste i sin parfymhylla. Denna doftar så underbart, vuxet, proffsigt och sensuellt.
5/5Fantastisk doft
2017-04-22 av: Mirela A
En av dem få dofter som jag inte tröttnar på.
Den är så härlig att jag känner lyckan när luktar på den.
Rekommenderas till: Alla som vill lyfta fram sin kvinnliga sidan...
5/5Min stora kärlek!
2014-08-25 av: Johanna L (ålder: 15-24)
Denna parfym doftar av mjuk ros, patchouli och mysk. Den har ett bra sillage, och bra hållbarhet, och den drar alltid in massor av komplimanger! Jättefin flaska, och doften är verkligen underbar. Jag har köpt den två gånger, och jag har aldrig ångrat det. Aldrig. Jag brukar vara en sådan som säljer eller ger bort parfymer för att jag tröttnat på dem, men inte denna. Jag gjorde slut på en 50 ml flaska och köpte en ny. Väldigt ovanligt för mig! Den första parfym jag köpt mer än en gång. Den passar i alla lägen, både vardag och fest, men jag skulle säga att den passar allra bäst på en lite regnig dag, eller på våren innan det hunnit bli riktigt varmt, typ april eller maj! Jag kan inte tänka mig att vara utan den här parfymen. Den är jag på flaska.
Rekommenderas till: Alla.
5/5+++++++
2011-02-10 av: Siyara J (ålder: 15-24)
super bra parfym, inte för stark, inte för sött........ underbart helt enkel!!!! Gillar flaskan stark, kvinnlig och elegant =) En stor favorit till våren....!
Rekommenderas till: till alla
4/5Fräsch doft
2017-04-13 av: Jonna (ålder: 25-34)
God doft, inte för tung. Passar både på sommaren o vintern. En av mina favoriter.
Rekommenderas till: Alla