search

Nordic Piece
Silky Feet

Nordic Piece Silky Feet
Nordic Piece Silky FeetNordic Piece Silky Feet
Tipsa en vän
Drömmer du om silkeslena fötter? Då är Nordic Piece Silky Feet rätt produkt för dig! Silky Feet har tidigare använts professionellt på pedikyrsalonger i Stockholm, men även du kan använda denna fantastiska kur för lena fötter hemma i ditt eget vardag… Läs mer här

Nordic Piece Silky Feet

Drömmer du om silkeslena fötter? Då är Nordic Piece Silky Feet rätt produkt för dig! Silky Feet har tidigare använts professionellt på pedikyrsalonger i Stockholm, men även du kan använda denna fantastiska kur för lena fötter hemma i ditt eget vardagsrum, smidigt och enkelt.

Nordic Piece Silky Feet är ett par sockor som innehåller vårdande gel som du har på fötterna i en och en halv timme, sedan sköljer du av fötterna och efter 5-10 dagar börjar alla döda och hårda hudceller att släppa och efter ytterligare 10 dagar är processen över, och dina fötter är silkeslena och mjuka!

Innehåll: Två plastsockor (storlek 36-45) fyllda med gel som räcker till en behandling.

Användning

Steg 1: Tvätta och torka av båda fötterna, och ta sedan på plastsockorna och förslut dem med medföljande tejpbit.

Steg 2: Ha på plastsockorna på fötterna i 1,5 timmar så gelen absorberas ordentligt. Du kan även använda ett par vanliga sockor över Silky Feet för att få tätare kontakt med fötterna (och gör det lättare att gå om du behöver röra dig).

Steg 3: Ta av plastsockorna. Tvätta av foten lätt med en pH-neutral tvål och torka dem med handduk. De döda hudcellerna börjar att peelas bort efter 5-10 dagar, och hela processen är över efter ytterligare 10 dagar.

Använd inte om du är diabetiker, gravid eller har tatuering/tatueringar på fötterna. Prova gärna lite gel på en del av foten under 2 timmar om du är osäker på allergi.

Läs alltid medföljande bruksanvisning noga innan användning.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Nordic Piece Silky Feet

Medelbetyg (5.0): 5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Underbart
2013-04-17 av: Maria R
Underbart mirakelresultat på hopplösa fötter! Rekommenderas starkt!
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Favorit för lenaste fötterna
2013-04-29 av: Carin T
Vill verkligen rekommendera denna toppenprodukt som håller vad den lovar och gör fötterna riktigt mjuka och lena. Enkelt att använda och till mycket bra pris dessutom.