search

Nordic Treat
Exclusive Hydrogel Eye Patches

Nordic Treat Exclusive Hydrogel Eye Patch
Nordic Treat Exclusive Hydrogel Eye PatchPatch
Tipsa en vän
Hydrogel Exclusive är härligt kylande samt reducerar påsar och mörka ringar under ögonen. Champagne Yeast, Vitamin A, C, E samt Aloe Vera är alla mycket näringsrika ämnen som jobbar förebyggande för att upprätthålla en slät och stram hud. Läs mer här

Nordic Treat Exclusive Hydrogel Eye Patches

Hydrogel Exclusive är härligt kylande samt reducerar påsar och mörka ringar under ögonen. Champagne Yeast, Vitamin A, C, E samt Aloe Vera är alla mycket näringsrika ämnen som jobbar förebyggande för att upprätthålla en slät och stram hud.

Ny avancerad teknologi ligger bakom behandlingarna, som transporterar viktiga näringsämnen ned i huden på ett ytterst optimalt sätt med hjälp av Hydrogel.

Hydrogel är vatten i fast form och har en kylande effekt. Hydrogel har flera unika egenskaper, som bl.a. effektivt kapslar in ingredienserna och skiljer dem åt först när gelen kommer i kontakt med huden. Detta gör att instabila näringsämnen inte blir påverkade av miljön och förångas vid rumstemperatur.

Champagne yeast, är rik på Glutathione. Glutathione är den så kallade "moder"-antioxidanten. Ny forskning visar att vitaminerna C & E inte fungerar tillräckligt utan Glutathione. Antioxidanten skyddar cellerna mot föroreningar (fria radikaler), stärker hudens reparationssystem, stimulerar cellförnyelse och metabolism, återupplivar hudens naturliga unga glöd, samt är djupt fuktighetsgivande genom att jobba på en molekylär nivå, utan att irritera.

A-vitamin (Retinyl Palmitate), är den enda av vitaminerna som har ämnen till att bygga upp DNA strukturen i cellerna. I tillägg till ökat cellantal och blodgenomströmning, överträffar A-vitamin de välkända fruktsyrorna.

C-vitamin (Magnesium Ascorbyl Posphate), är en antioxidant som bidrar till kroppens försvar mot cellförstörelse. C-vitamin stärker immunförsvaret och är gynnsam för bildandet av collagen.

E-vitamin (Tocopheryl Acetate), hjälper till att ge en mjuk och smidig hud. E-vitamin är en antioxidant som är idealisk för torr och känslig hud. Är mjukgörande och skyddar cellmembranen mot angrepp av fria radikaler.

  • Reducerar fina linjer och rynkor.
  • Minskar mörka ringar under ögonen.
  • Reducerar svullnader och påsar under ögonen.
  • Förbättrar hudens struktur, glans och elasticitet.
  • Kyler och har en uppfriskande effekt.
  • Uppbyggd av naturliga ingredienser.

Innehåll: 8 Eye Patches (4 x 2).

Användning

  1. Cleanse the face and dry thoroughly. Open packet and remove the paper film.
  2. Apply the patch under the eye, lip area and crow's feet.
  3. Leave the patch for 30-40 minutes.
  4. Take the patch off from the face and discard.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller