search

Nouba
Millebaci

Nouba Millebaci
Tipsa en vän
Tunnflytande longlasting läppglans! Läs mer här

Nouba Millebaci

Tunnflytande longlasting läppglans!

Millebaci betyder 1000 kyssar och detta är verkligen ett kyssäkta, läppglans som håller i många, många timmar. Är lätt att applicera med applikatorn och kladdar eller rinner inte. Läpparna vårdas och bevaras behagligt mjuka och smidiga tack vare fuktgivande ingredienser.

Innehåll: 7 ml

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Nouba Millebaci

Medelbetyg (4.5): 4,5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Sitter hela dagen
2017-05-13 av: Gabriella L (ålder: 25-34)
Här är ett glans som håller vad det lovar, jag har en röd färg och en mer korallig, sitter hela dagen med lite foundation under! Känns lite torr efter ett tag men det ser fortfarande bra ut!
4/5Härlig klarröd färg
2012-12-12 av: Veronica (ålder: 35-44)
Superfärg som tyvärr inte sitter som de Millebacci jag haft tidigare. Kladdar av sig litegrann men färgen är helt otrolig. Man får se till att lägga fixering i kanten bara och bör inte förvänta sig att det inte blir några som helst avtryck på glaset/koppen.