search

NUXE
Micellar Cleansing Water with Rose Petals

NUXE Micellar Cleansing Water with Rose Petals
Tipsa en vän
Ett effektivt rengöringsvatten som tar bort orenheter och make-up rester på ansikte och ögon. En micellär formula för ultra-mild rengöring. Ett enda tidsbesparande steg för ren och mjuk hud. Fräscht, lugnande och mjukgörande vatten. Läs mer här

NUXE Micellar Cleansing Water with Rose Petals

Ett effektivt rengöringsvatten som tar bort orenheter och make-up rester på ansikte och ögon. En micellär formula för ultra-mild rengöring. Ett enda tidsbesparande steg för ren och mjuk hud. Fräscht, lugnande och mjukgörande vatten.

I en enda funktion, eliminerar detta alkohol- och parfymfria rengöringsvattnet alla föroreningar från ansikte, ögon och läppar. Dess friska konsistens och blommiga doft avlägsnar alla spår av smink från ditt ansikte och lämnar det helt rengjord och tonat.

Kärnan av aktiva substanser med rosor som lugnar och mjukar upp huden. Rosvatten toner och Grönt te har anti-oxiderande egenskaper.

  • Passar alla åldrar & hudtyper, även den mest känsliga hud.
  • Fysiologiskt pH-värde, alkohol- & parfymfri vilket gör den perfekt för användare av linser.
  • Oftalmologiskt & dermatologiskt kontrollerad.
  • Täpper ej igen porerna.
  • Feminin & fräsch doft utan allergener.
  • Är ej fet & behöver inte sköljas bort.
  • 97% ingredienser av naturligt ursprung.
  • NUXE använder varken animaliska ingredienser, mineraloljor eller färgämnen.

Innehåll: 200 ml

Användning

Applicera med en bomullstuss på ansikte, ögon, läppar och hals. Skölj ej.

För att lugna trötta ögon kan du fukta en bomullstuss och klappa lätt över ögonen.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

DELA MED DIG AV DINA FAVORITER
Ladda upp din bild och inspirera #elevenbeauty
VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
Recensera denna produkt

NUXE Micellar Cleansing Water with Rose Petals

Medelbetyg (4.0): 4/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
4/5Överraskande bra
2011-03-01 av: Tess (ålder: 35-44)
Denna rengöring fick jag med som prov i senaste Eleven-paketet. Den fungerar jättebra och tar bort smink riktigt bra och ger en mjuk och len hud. Ingen irritation i ögon eller hud och doften är härlig. Normalt använder jag Nuxe 3 roses rengöringscreme, men kan tänka mig att växla mellan den och detta rengöringsvatten.
Rekommenderas till: Alla som vill ha en snabb, okomplicerad och effektiv rengöring
2 av 2 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
4/5Överlag mycket bra
2011-01-07 av: C T (ålder: 15-24, skindeep.webblogg.se)
Detta är överlag en mycket bra toner, gör ordentligt rent samtidigt som den är skonsam mot huden. Gillar också att den inte innehåller någon alkohol. Är dock inte helt såld på doften.. Rekommenderas!
Rekommenderas till: Alla
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Fräsch
2014-05-15 av: Malin
Har problemhy (oljig) med mycket utbrott på näsrygg och haka. Har testat många olika (bl.a clinique's) och gått efter rekommendationer om att jag har fet hy. Gick tvärt emot rekommendationer med denna, och det gjorde jag helt rätt i - har numer ingen fet panna, och kvisslorna har minskat avsevärt!
Luktar inte lika gott som NUXE Comforting Cleansing Milk with Rose Petals, men avslutningen med NUXE Ręve De Miel Ultra Comfortable Face Cream löser det!
3/5OK för sminkbortagning
2017-07-11 av: Sofie B (ålder: 25-34)
Väldigt bra för att ta bort smink, men upplevde inte att den var särskilt återfuktande. .
Rekommenderas till: Alla som vill ha ett milt ansiktsvatten
3/5Luktar underbart!
2014-11-14 av: Ellen (ålder: 15-24)
Jag har kombinerad känslig hy och tycker att denna produkt gör min hy lite torr och stram när jag precis använt den. Den luktar väldigt gott av en klassisk rosdoft, vilket passar mig som älskar rosor, perfekt. Jag använder ganska mycket make-up på ögonen, både eyeliner och mascara, och tycker tyvärr att man får jobba rätt mycket för att få bort allting, därför känns den inte så dryg. Kommer inte köpa den igen utan istället leta upp en annan rengöring från Nuxe. Tycker väldigt mycket om förpackningen och att den inte har förvärrat min hud, har inte fått mer finnar eller liknande utan huden känns balanserad men dock lite torrare. Kan nog vara perfekt på sommaren då man har mindre make-up och huden är mer naturligt återfuktad!
Rekommenderas till: Någon som använder lite make-up!