search

NUXE
Micellar Foam Cleanser with Rose Petals

NUXE Micellar Foam Cleanser with Rose Petals
205 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
En tvålfri löddrande rengöring och makeup borttagning för en mild ansiktsrengöring. En s.k. micellär formula med ultra-milda växtbaserade ytaktiva ämnen. Den omvandlas till ett krämigt lödder tack vare pumpen. Läs mer här

Ingår i 1 kampanj:

-15% när du handlar hudvård för över 499 kr
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

NUXE Micellar Foam Cleanser with Rose Petals

En tvålfri löddrande rengöring och makeup borttagning för en mild ansiktsrengöring. En s.k. micellär formula med ultra-milda växtbaserade ytaktiva ämnen. Den omvandlas till ett krämigt lödder tack vare pumpen.

Formulan är mycket mild och respekterar hudens skyddande hydrolipida film (till skillnad från klassisk rengöring som rubbar denna film). Den ger ej irritation p.g.a. friktion och gör den lättare att skölja av. Har en behaglig doft och lämnar huden perfekt ren och fräsch på djupet.

  • Passar alla åldrar och hudtyper, även den mest känsliga.
  • Täpper ej igen porerna.
  • 89% ingredienser av naturligt ursprung.
  • NUXE använder varken animaliska ingredienser, mineraloljor eller färgämnen.

Innehåll: 150 ml

Användning

Applicera på fuktig hud morgon och/eller kväll. Undvik ögonområdet. Skölj av med ljummet vatten. Använd gärna tillsammans med NUXE Micellar Cleansing Water with Rose Petals.

NUXE TIPS:

För en lätt exfoliering, mixa rengöringsmoussen med en gnutta av ansiktspeelingen Exfoliant Doux Aromatique.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller