search

NUXE
RDM Hand and Nail Cream

NUXE RDM Hand and Nail Cream
Tipsa en vän
Näringsrik och återfuktande handcreme som skyddar och bygger upp även de torraste händer. Stärker, vårdar och återfuktar både hand och nagel. Förebygger och motverkar för tidigt åldrande av huden. Förebygger uttorkning och mjukgör huden. Kladdfri. Läs mer här

NUXE Ręve de Miel Hand & Nail Cream

Näringsrik och återfuktande handcreme som skyddar och bygger upp även de torraste händer. Stärker, vårdar och återfuktar både hand och nagel. Förebygger och motverkar för tidigt åldrande av huden. Förebygger uttorkning och mjukgör huden. Kladdfri.

Denna närande och skyddande häpnadsväckande handkräm hjälper dig att få himmelska händer.

Specifikationer

  • Passar alla hudtyper.
  • Passar hela familjen, även barn från 3 år.
  • 88 % ingredienser av naturligt ursprung.
  • Utan parabener, mineraloljor, syntetiska färgämnen och animaliska ingredienser.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

DELA MED DIG AV DINA FAVORITER
Ladda upp din bild och inspirera #elevenbeauty
VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
Recensera denna produkt

NUXE RDM Hand and Nail Cream

Medelbetyg (5.0): 5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Händernas lilla mirakelgörare!
2010-09-29 av: kjerstin a (ålder: 45-54, labudgetdiva.blogspot.com)
Nuxe Reve de Miel - om du behöver akutvård. Mina torra händer var i stort behov av en creme som verkligen gav fukt och skydd. Inte BARA det ena eller det andra, utan både och. Och eftersom jag vet att Nuxe är kvalitet, så köpte jag en tub. Den kostar lite, men eftersom Nuxe lägger mycket jobb och forskning bakom sina produkter så kan man vara säker på att produkten man köper är bra.
Doftar ljuvligt, alla Nuxes produkter har sin särskilda "nuxedoft". Är dessutom dryg, du behöver inte ta mycket så tuben räcker länge. Sjunker in snabbt och lämnar kvar en skyddande "hinna" som sitter kvar länge.
En lite stramande, milt stickande känsla visar att cremen dessutom har en helande, reparerande verkan. Första gången jag använde cremen stack det ganska rejält, min torra hud formligen sög åt sig cremen. Väldigt fort blev huden mättat av fukt och mina nariga händer fick en jämnare hudton och kändes mjuka och lena. Nagelbanden blev, som ett extra plus, fina igen.
Jag vill inte vara utan den här handcremen nu. Den är helt enkelt alldeles för bra!
Rekommenderas till: Alla med torra händer, och ni som jobbar med téx lera, vatten eller annat som sliter på huden.
3 av 3 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Underbar!
2011-09-07 av: Cecilia T
Helt underbar handkräm! Doftar gott, sjunker in snabbt och gör händerna och nagelbanden helt otroligt mjuka, smidiga och fina. Har bara använt den några få gånger, men jag ser redan skillnad på mina nagelband som innan var jättetorra. Har även kunnat tvätta händerna flera gånger utan att de blivit uttorkade. Extra plus för att det är en sådan naturlig produkt. Värd vartenda öre.
Rekommenderas till: alla!
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Toppen produkt!
2010-11-11 av: Sofia
Detta är en av de bästa handcremerna någonsin! Mycket väl värd pengarna. Den stärker och mjukgör händerna enormt bra och den har en härlig men diskret doft.
Rekommenderas till: Alla
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Fantastisk handkräm
2014-06-22 av: Malin Cecilia (ålder: 45-54)
Detta är den bästa handkräm jag provat. Gör händerna mjuka direkt, och doften är diskret och god. Rekommenderas starkt!
Rekommenderas till: Alla
5/5Helt underbar!
2014-05-07 av: Malin (ålder: 25-34)
Är förälskad i Nuxes doft. Älskar verkligen känslan på händerna när det absorberats. Silkeslena händer trots problemhud (torrfläckar, sprickor) - alla skavanker försvann!
Nu fattas bara parfymen!
Rekommenderas till: ALLA
5/5Superbra handcreme!
2012-08-03 av: Charlotta Irene Helena R (ålder: 35-44)
Kan bara egentligen säga att handcremenen är superbra,har använt den en tid nu och kommer att köpa den igen.Helt klart den bästa jag använt hittills.....Den är mild,starkt återfuktande och det varar i många timmar. Kanon mot torra och nariga nagelband...diskret och mild doft, en kanonprodukt helt enkelt :-)
Priset tycker jag är helt okej med tanke på hur bra den är,den blir mycket prisvärd eftersom den är väldigt dryg,en liten klick räcker till bägge händerna!
Rekommenderas till: Alla
4/5Värd pengarna
2016-02-07 av: Lovisa L
Härligt kräm, mer fast än lös i konsistensen. Känns väldigt len och mysig på händerna. Kan bli en standard att köpa denna.
Rekommenderas till: Alla