search

NYX PROFESSIONAL MAKEUP
Conceal Correct Contour

Light NYX PROFESSIONAL MAKEUP Conceal Correct Contour
Från:
125 kr
Välj variant först

                  Light NYX PROFESSIONAL MAKEUP Conceal Correct Contour
 • Light

139 kr

                  Medium NYX PROFESSIONAL MAKEUP Conceal Correct Contour
 • Medium

125 kr

                  Deep NYX PROFESSIONAL MAKEUP Conceal Correct Contour
 • Deep

139 kr
Tipsa en vän
Markera dina vackra ansiktsdrag med hjälp av NYX PROFESSIONAL MAKEUP Conceal Correct Contour som både kan korrigera, dölja och highlighta. Med sex nyanser att välja mellan i varje set, kan du täcka och jämna ut ojämnheter och framhäva ansiktets kontu… Läs mer här

NYX PROFESSIONAL MAKEUP Conceal Correct Contour

Markera dina vackra ansiktsdrag med hjälp av NYX PROFESSIONAL MAKEUP Conceal Correct Contour som både kan korrigera, dölja och highlighta. Med sex nyanser att välja mellan i varje set, kan du täcka och jämna ut ojämnheter och framhäva ansiktets konturer på ett kick. Välj mellan tre olika paletter för att matcha just din hudton!

Innehåll: 6 x 1,5 g

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

NYX PROFESSIONAL MAKEUP Conceal Correct Contour

Medelbetyg (3.5): 3,5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
4/5Inte perfekt men går att jobba med..
2016-03-09 av: Emma (ålder: 15-24)
Köpte denna i medium, när jag först fick den blev jag besviken, konsistensen var väldigt konstig, tjock, torr och vaxig. Men om man gräver mer i färgerna får man en mycket krämigare konsistens som är lättare att jobba med. Ett tips är att ta en tandpetare eller sked och blanda färgerna var för sig. De två nedersta correcting färgerna använder jag mest, de är väldigt täckande, med den rosa/peach färgen täcker jag mina mörka ringar, den fungerar bättre än andra concealers jag har testat. Den gula använder jag till highlighting/brightening, den är väldigt pigmenterad så man behöver väldigt lite. De två översta concealers är också bra/täckande, de är bara lite mörka för mig. Contourfärgerna är ganska ljusa och varma, inte idealt för contouring, endast bra för att värma upp ansiktet.
Rekommenderas till: Till dom som vill täcka sina mörka ringar och ljusa upp ansiktet, dock inte bra för contouring.
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
4/5Superb!
2017-06-18 av: B
Ganska bra enligt mig. Har min i deep och den oranga använder jag under mina ögon för att få bort min mörka påsar; funkar pefekt.
Rekommenderas till: Alla!
4/5Jag gillar den starkt
2015-06-30 av: Maria (ålder: 25-34)
Den är lite torr men om man arbetar med den en liten stund blir den betydligt mjukare. Den täcker min rätt så mörka ringar helt och sitter kvar länge.
2/5Njae
2015-06-25 av: Andrea V (ålder: 25-34)
Färgerna i paletten är användbara och väldigt fina, men konsistensen på produkten är såååå torr och svårabetad. Det är svårt att blanda ut concealern ordentligt på huden och resultatet blir inte alls bra. Första gången jag är besviken på en NYX-produkt :-(
Rekommenderas till: Ingen