search

NYX PROFESSIONAL MAKEUP
Epic Ink Liner

Black NYX PROFESSIONAL MAKEUP Epic Ink Liner
Black NYX PROFESSIONAL MAKEUP Epic Ink LinerNYX PROFESSIONAL MAKEUP Epic Ink Liner
119 kr
Välj variant först

                  Black NYX PROFESSIONAL MAKEUP Epic Ink Liner
 • Black

119 kr
Tipsa en vän
Skapa en knivskarp linje med Epic Ink Liner från NYX PROFESSIONAL MAKEUP! Den smala, spänstiga spetsen och den intensiva, vattenfasta formulan gör det enklare än någonsin att skapa den perfekta linjen. Läs mer här

NYX PROFESSIONAL MAKEUP Epic Ink Liner

Skapa en knivskarp linje med Epic Ink Liner från NYX PROFESSIONAL MAKEUP! Den smala, spänstiga spetsen och den intensiva, vattenfasta formulan gör det enklare än någonsin att skapa den perfekta linjen.

Epic Ink Liner ger intensiva pigment vid varje strykning vilket ger otrolig kontroll. Rama in dina ögon på ditt vis! Oavsett om du vill ha en tunn elegant linje eller en mer dramatisk inramning så är denna eyeliner för dig.

 • Vattenfast.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

NYX PROFESSIONAL MAKEUP Epic Ink Liner

Medelbetyg (4.5): 4,5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
4/5Rekommenderas
2017-10-30 av: Marty (ålder: 25-34)
Jämför så klart denna med Kat Von D:s eyeliner. Tycker att denna står sig bra jämfört med KVD:s trots att den kostar hälften så mycket. Tycker att svärtan är bra men något blöt så den blöder lite. Skulle kunna köpa igen eftersom jag tycker att den är prisvärd.
Rekommenderas till: Den som gillar en billig och bra eyeliner
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Bästa eyelinern
2018-11-19 av: Yoshi A (ålder: 25-34, twitch.tv/GlitchSWE)
Så himla bra produkt! Torkar fort, kladdar inte i onödan, lätt att göra snygga vingar som håller hela dagen. Verkligen en tjock potent svart färg som inte huden lyser igenom.
5/5Super!
2017-07-29 av: Felicia (ålder: 15-24)
Verkligen en supereyeliner. Lätt att använda, håller hela dagen och ser verkligen SVART ut. Använder alltid primer dock, så vet inte hur den sitter utan.
Rekommenderas till: Den som letar efter en lättanvänd, billig eyeliner
4/5Riktigt bra
2018-05-17 av: h
Riktigt bra eyeliner till bra pris som är svårt. MEN har haft två och båda två har gått sönder på samma sätt vid tippen så själva produkten har droppat ut på sidan och i ansiktet
Rekommenderas till: Alla
4/5Gillar den
2018-01-20 av: Svetlana L (ålder: 35-44)
Gillar den verkligen. Måste ge den dock 4,5 p då den börjat bli lite geggigt under länge dag. Smetar lite av sig i ögonlocket närdet har gått 5-6 tim men annars är den väldigt bra. Lätt att hålla i, lätt attanvända och gör sällan ?misstag? med den. Prova!!
4/5Bra!!
2017-09-07 av: Evelina L (ålder: 25-34)
Riktigt bra, billig eyeliner. Enda som hade kunnat förbättras är svärtan! Den är svart och bra pigment men hade kunnat vara ännu mer intensiv!
3/5Bra, enkel
2018-06-12 av: Malin G (ålder: 45-54)
enkel eyeliner, tydlig svärta och bra spets. Sitter tillräckligt bra under dagen
Rekommenderas till: Alla
5/5Parhain eyeliner!
2017-12-19 av: Reetta L (ålder: 25-34)
Erittäin hyvä rajaustussi. Koostumus sopivan nestemäistä ja väri on just oikea matta musta. Rajaustussin tussiosa ihan paras, väriä tulee upeasti hennolakin vedolla ja itse rajaus kestää hyvin koko päivän.
0 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
1/5Svår att använda
2018-07-29 av: Sofia D (ålder: 25-34)
Jag ser ut att vara den enda av recensionena som inte är nöjd, kanske är det något fel med min? Men den är absolut inte bra till den ovana gällande eyeliner. Jag har använt det i många år smala som breda och en Wing på. Jag får det inte till att gå lätt osmodig spets på penseln
0 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.