search

NYX PROFESSIONAL MAKEUP
Eyeshadow Base

White NYX PROFESSIONAL MAKEUP Eyeshadow Base
Från:
63 kr79 kr
Välj variant först

                  White NYX PROFESSIONAL MAKEUP Eyeshadow Base
 • Vit

79 kr

                  White Pearl NYX PROFESSIONAL MAKEUP Eyeshadow Base
 • Pärlemor

  Tillfälligt slut
85 kr

                  Skintone NYX PROFESSIONAL MAKEUP Eyeshadow Base
 • Hudfärgad

  Tillfälligt slut
79 kr

                  Black NYX PROFESSIONAL MAKEUP Eyeshadow Base
 • Black

63 kr
79 kr
Tipsa en vän
För att få maximal lysande färg på ögonskuggan är en ögonprimer ett måste! Applicera NYX PROFESSIONAL MAKEUP Eyeshadow Base över ögonlocken och ögonskuggan. Se färgerna bli fulla av liv och med glittrande lyster! Läs mer här

NYX PROFESSIONAL MAKEUP Eyeshadow Base

För att få maximal lysande färg på ögonskuggan är en ögonprimer ett måste! Applicera NYX PROFESSIONAL MAKEUP Eyeshadow Base över ögonlocken och ögonskuggan. Se färgerna bli fulla av liv och med glittrande lyster!

Innehåll: 11 g

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

NYX PROFESSIONAL MAKEUP Eyeshadow Base

Medelbetyg (3.0): 3/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
2/5Mjo
2011-12-20 av: Karolina (ålder: 15-24)
Ögonskuggan sitter på plats bättre. Gjorde misstaget att köpa den hudfärgade, svår att täcka över färgen från den med ögonskugga. Lite väl vaxig konsistens för min smak. Den vita skulle nog få högre poäng från mig.
3 av 3 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Ögonskuggan sitter hela dagen!
2011-04-14 av: Malin Monica J (ålder: 25-34)
Denna produkt är i mina ögon lika bra som Too Faced Shadow Insuranse eyeshadow primer (men 100 kr billigare!). Jag använder denna nästan varje dag och min ögonskugga ser exakt likadan ut på kvällen som den gjorde när jag sminkade mig på morgonen (såvida inte något oväntat händer under dagen förstås)!
Den är dessutom väldigt dryg! Jag har använt min i ungefär 2½ månad och det syns knappt att jag rört den alls! Den kommer räcka i en evighet!
Jag använder den hudfärgade men jag tror jag ska köpa den med pärlemor också för att få lite mer skimmer ;)
Rekommenderas till: Alla som använder ögonskugga!
2 av 2 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
4/5KÖP!
2012-09-14 av: Johanna (ålder: 25-34)
Jag älskar verkligen den här produkten! De billigaste skitögonskuggorna man kan hitta blir helt fantastiska ovanpå denna primer, MEN! Jag köpte pärlemor färgen - vilket gör att ALLA skuggor blir att glittra som alla himlens stjärnor tillsammans ;) OK om det är det man är ute efter, men lägger man en matt skugga så vill man kanske inte glittra i hela ansiktet. Önskar de gjorde en helt transparent variant.
Rekommenderas till: Alla.
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Sitter som berget
2012-11-17 av: Anna
Sitter som berget och det behövs bara pyttelite. Jag har 3 olika nyanser, men den vita är min favorit, beror också på tillfället vilken jag använder.
Rekommenderas till: Alla
3/5Oljig och tunn
2017-12-16 av: Cassandra B
Jag upplever att denna var svår att få ett bra jämnt lager på ögonlocket. Den känns oljig och tunn, skulle inte köpa igen, håller mig till jumbo eyeshadow pencils istället!
3/5Nja
2017-07-01 av: Jackie (ålder: 15-24)
Lägger sig som en hinna. Fungerar inte bra för oljiga ögonlock
3/5Helt okej
2014-12-04 av: Klara (ålder: 15-24)
Mina förväntningar var ganska höga på denna produkt efter allt bra jag hört om den. Jag köpte i förgen pearl. Den var helt okej, förväntade mig mer pigment för jag gillar de här ljusa på ögonlocken. För mig stannade inte ögonskuggan hela dagen utan la sig i vecken ändå vilket är väldigt synd. Den innehåller väldigt mycket shimmer och efter ett tag kan det se konstigt ut över locken. Men ja, tror att den hudfärgade skulle passa mig bättre.
Men på grund av det låga priset är jag inte besviken.
3/5Inte för oljiga ögonlock
2014-09-03 av: Tova J (ålder: 15-24)
Egentligen rätt bra, döljer mina blodådror på ögonlocken och blir en bra bas så ögonskuggan fastnar bättre och blir mer intensiv. Dock så har jag rätt oljiga ögonlock och därför så veckade sig min ögonskugga lite efter någon timma. Inte på värsta viset och ögonskuggan satt kvar en hel skoldag i princip, men tror det finns bättre för oljiga ögonlock till samma pris.
Rekommenderas till: De som vill ha en primer till bra pris och inte har oljiga ögonlock
2/5Njaaa
2015-01-08 av: Sara B
Jag har väldigt flottiga och huvade ögonlock vilket gör att ögonskuggan lätt lägger sig i mina veck. Tycker produkten inte bidrar med så mycket. Rekommenderar i så fall primers från Too faced.
Rekommenderas till: Den sparsamme utan flottiga ögonlock
2/5Njaa
2014-12-12 av: Rosa (ålder: 15-24)
Funkar inte på mina oljiga ögonlock. Det lägger sig i vecken och det spelar ingen roll hur lite jag tar. Blir dock bättre pigment vilket är ett plus. Kommer inte köpa denna igen.
Rekommenderas till: Ej till de med oljiga ögonlock
1/5Dålig enligt mig
2014-11-14 av: Fanny S
Denna gör inte alls sitt jobb. Ögonskuggan försvinner eller kladdar ihop dig efter bara några timmar och färgen på ögonskuggan blir inte bättre. Kommer förmodligen inte köpa den igen! Tråkigt.
1/5Dålig
2014-04-28 av: hh (ålder: 25-34)
Jag läste de tidigare recensionerna här ovan, och trodde såklart min vita pärlemor också skulle sitta som berget, hela dagen etc. Men nej. När jag kommer hem på eftermiddagen så har sminket redan korvat sig och ligger i smetiga trådar i vecken på ögonlocken. Så besviken. Den har ju ingen effekt.
Rekommenderas till: Ingen.